Important, Timp liber

Strada Potaissa din Cluj-Napoca se Transformă într-o Feerie de Culori și Arome

Strada Potaissa din Cluj-Napoca

Între 21 și 24 iunie 2024, Strada Potaissa din Cluj-Napoca va deveni un veritabil caleidoscop de culori și miresme dulci, găzduind cea de-a 8-a ediție a primului street delivery din țară reinventat ca o piață de flori atipică. Evenimentul promite să aducă în fața vizitatorilor o experiență de neuitat.

Strada Potaissa din Cluj-Napoca: Explozie de Culoare și Parfum

Producătorii locali vor transforma Strada Potaissa într-o oază urbană deosebită, cu o diversitate de plante și flori. De la oregano picant și plante mediteraneene care ne transportă în peisajele fermecătoare ale Greciei și Italiei, până la lavanda cu iz de Provence, strada va fi împânzită de arome și culori spectaculoase. Florile de sezon, arbuștii pentru grădină și ghivecele pentru balcoane vor contribui la crearea unui peisaj perfect pentru iubitorii de natură și frumos.

Strada Potaissa din Cluj-Napoca: Magie Muzicală și Atmosferă de Sărbătoare

Nu doar standurile pline de flori și plante vor încânta vizitatorii, ci și acordurile muzicale fine care vor anima strada.

În premieră în România, fondatorii offfradio.gr, unul dintre cele mai cunoscute radiouri din lume, vor susține un setlist live, aducând o notă eclectică și vibrantă evenimentului.

De asemenea, artiștii locali vor oferi reprezentații autentice, transformând fiecare zi a evenimentului într-o adevărată sărbătoare a muzicii și talentului.

Experiențe și Emoții de Neuitat

Evenimentul își propune să fie o adevărată bijuterie urbană, oferind vizitatorilor posibilitatea de a:

  • SIMȚI: De la mirosul proaspăt al lavandei până la culorile vibrante ale florilor de sezon, fiecare pas pe Strada Potaissa va fi o nouă descoperire a simțurilor.
  • ZÂMBI: Atmosfera de comunitate și bucurie va fi omniprezentă, cu momente împărtășite și amintiri frumoase. Strada Potaissa se mândrește a fi cea mai mică stradă cu cea mai mare comunitate.
  • PRIVI ÎN VIITOR: Revitalizarea străzii Potaissa nu este doar despre prezent, ci și despre viitor. Evenimentul va arăta cum un spațiu urban poate fi transformat într-un loc plin de viață și frumusețe, contribuind la un viitor mai verde și mai comunitar pentru orașul nostru.

Dezbateri și Viitorul Spațiilor Publice

Pe 23 iunie, vizitatorii sunt invitați la o serie de dezbateri alături de specialiști precum Daniela Maier (Scena Urbană), Dan Clinci (Vamos a la Playa), Mirel Alexa (Sports Festival) și Laura Mihăilă (Head of Marketing Raiffeisen Bank). Discuțiile vor aborda modul în care evenimentele pot scoate în evidență spațiile publice din oraș, oferind perspective asupra viitorului urban.

Strada Potaissa din Cluj-Napoca: Intrare Gratuită și Program Extins

Intrarea la eveniment este gratuită, iar piața de flori va funcționa zilnic între orele 10 și 23. Vizitatorii sunt așteptați să descopere frumusețea și magia Străzii Potaissa, transformată într-o oază de culori și miresme, și să se bucure de o experiență unică alături de comunitate.

Vino și tu să trăiești magia unei străzi transformate într-un paradis urban!
Lasă un răspuns

Site creat de