Studentie

Studentele UT Cluj – încurajate să îşi urmeze visul de a deveni ingineri de succes în cadrul conferinţei Women@Engineering (FOTO)

studente ut cluj continental

Continetal Sibiu în colaborare cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca au organizat miercuri, 1 martie, la Hotel City Plaza din Cluj-Napoca, evenimentul Women@Engineering.

Evenimentul a reunit 40 de studente de la cele 12 facultăți ale Universității Tehnice și a avut drept scop promovarea diversității la locul de muncă, precum și încurajarea studentelor de a-și urma visul de a deveni un inginer de succes.

Diversitatea creează valoare, îmbogățește o organizație, o echipă. Diversitatea transformă munca în echipă în performanță, ne face mai atenți, mai rapizi și mai concentrați în atingerea țelurilor noastre“, a afirmat Răzvan Simion, group leader în cadrul Continental Sibiu, subliniind rolul pe care îl au femeile inginer în mediile profesionale în care activează.

Studentele au avut parte de prezența feminină a unor reprezentante din cadrul Continental Sibiu – Elena Mesea – Software Engineer, Silvana Vestemean – Quality Engineer și Delia Gheorghe – Mechanics Project Manager, care au împărtășit din experiența lor profesională în domeniul industriei automotive și au purtat discuții libere cu studentele.

Perspectiva dezvoltării profesionale și imaginea femeilor inginer a fost intregită și prin prezența Prof. univ. dr. ing. Daniela Popescu – Prorector, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca și Olga Stanciu – Business Development Manager la Eximtur Business, membre ale Asociației Femeilor de Afaceri (AFA) Cluj.Lasă un răspuns

Site creat de