Studentie, Important

Studenţi din Cluj, în finala unei competiţii organizate de Harvard University. Ultima probă vă avea loc la Cambridge (USA)

studenti fsega cluj

Studenţii Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai vor fi prezenţi, în premieră, în data de 22 aprilie, în finala Harvard International Consulting Competition, o competiţie internaţională de studii de caz în domeniul managementului.

Echipa formată din studenţii Éltes Rita, Géger Gyopár, Kelemen Kincső, Deák Péter şi Szabó Norbert, coordonaţi de conf. univ. dr. Szász Levente, conf. univ. dr. Györfy Lehel și asist. drd. Rácz Béla Gergely au trecut cu succes, în data de 5 aprilie 2017, de etapa de calificare a competiţiei, în cadrul căreia au elaborat o strategie privind introducerea unui serviciu „ultra low-cost” pentru compania aeriană Delta Air Lines.


Organizată de Harvard College Consulting Group din cadrul Harvard University, etapa finală a competiţiei va reuni, în data de 22 aprilie, la Cambridge, MA (USA), echipe studenţeşti de la cele mai importante universităţi ale lumii, oferindu-le studenţilor, pe lângă premii, şansa de a intra în contact cu reprezentanţii altor universităţi, dar şi cu angajatori de top.Lasă un răspuns

Site creat de