Studentie, Important

Studenții UBB Cluj s-au calificat în finala competiției internaționale Games of Science – Turneul Campionilor

Studenții UBB Cluj s-au calificat în finala competiției internaționale Games of Science - Turneul Campionilor

Studenții Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) vor reprezenta universitatea în etapa finală a competiției internaționale Games of Science.

Evenimentul, desfășurat sâmbătă, 18 iunie 2022, între orele 11.00 – 13.00, este organizat de British Council și Asociația BioMentorHub, și va reuni 14 finaliști cu prezentări pe teme din domeniul biologiei, ingineriei, tehnologiei, matematicii, chimiei și psihologiei.

Universitatea Babeș-Bolyai va fi reprezentată de 4 studenți finaliști: Andrei-Robert Alexandrescu, Andrada Balmez, Lavinia-Ioana Verdeș și Mihaela Borota.

Totodată, vineri, 17 iunie 2022, va avea loc un masterclass de comunicare a științei pe înțelesul publicului.

Cel mai recent eveniment desfășurat de British Council a fost competiția internațională Games of Science, adresată studenților și cercetătorilor, care a dat acestora ocazia să își expună public cercetările, ajutându-i să-și dezvolte abilitățile de sinteză, comunicare în public și de diseminare a științei.

Evenimentul va fi transmis live, pe pagina de Facebook a Games of Science: https://www.facebook.com/events/1087461795515111.Lasă un răspuns

Site creat de