Studentie

Studenţii UBB participă la tabǎra UBB pentru Performanţǎ de la Baru

060917ab 4679 4d50 928a 808303c96491

În perioada 25 – 30 iulie, la baza de practică și agrement a UBB de la Baru, județul Hunedoara, se desfășoară cea de-a patra ediție a taberei pentru studenții de performanță ai UBB. Tabăra este organizată de către conducerea UBB în colaborare cu Consiliul Studenților din UBB (CSUBB).

Joi, 28 iulie 2016, începând cu ora 18.00, la Centrul Cultural al comunei Baru, va avea loc o seară de muzică și poezie în prezenţa poetului Ion Mureșan, organizată de către Primăria Comunei Baru și UBB. Intrarea va fi liberă.

De asemenea, programul taberei va mai cuprinde și: excursii la situri și monumente istorice (Castelul Huniazilor, cetatea Devei, Ulpia Traiana Sarmizegetusa, biserica de la Densuș, Mănăstirea Lainici, Ansamblul sculptural Constantin Brâncuși din Târgu Jiu etc.), workshop-uri etc.

La fel ca la ediţiile anterioare, un număr de 30 de studenţi din facultăţile UBB şi-au câştigat dreptul (prin competiţie deschisă) de a beneficia gratuit de o săptămână de vacanţă în una dintre cele mai moderne şi pitoreşti baze de agrement ale Universităţii Babeş-Bolyai.Lasă un răspuns

Site creat de