Studentie

Studentul disparut dintr-un camin studentesc din Cluj a fost gasit

student disparut cluj

Studentul de 19 ani din Turda, dat disparut pe 16 martie, dupa ce a plecat dintr-un campus studentesc din Cluj-Napoca a fost gasit de politisti. Acesta se afla in judetul Timis in localitatea de frontiera Moravita.

Va informam cu privire la faptul ca RAVAS MIHAI CATALIN, tanarul de 19 ani, din Turda, plecat voluntar dintr-un camin studentesc din data de 16 martie, a fost depistat la Punctul de Trecere a  Frontierei Stamora – Moravita.
Urmeaza a fi clarificate toate aspectele referitoare la plecarea acestuia” a transmis purtatorul de cuvant IPJ Cluj.


Va reamintim ca studentul de 19 de ani, din municipiul Turda, judeţul Cluj, a plecat dintr-un cămin studenţesc din Cluj-Napoca, din data de 16 martie şi nu s-a întors până în prezent.

„Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că RAVAS MIHAI CĂTĂLIN, de 19 ani, din municipiul Turda, ar fi plecat voluntar dintr-un cămin de studenţi din municipiul Cluj-Napoca, din 16 martie, şi nu s-a mai întors” se arata in comunicatul trimis de IPJ Cluj la data respectiva.

SEMNALMENTE : înălţime: 1,80-1,85 m; greutate: 70-80 kg; faţă ovală; ochi căprui; păr şaten, lung, ondulat; constituţie astenică;

ÎMBRĂCĂMINTE – La data plecării, purta un hanorac roşu cu alb, o vestă neagră, din fâş, cu glugă, pantaloni negri, din fâş, încălţăminte sport şi un rucsac negru.Lasă un răspuns

Site creat de