Timp liber, Important

Suflet în Culori: Un concert de jazz spectaculos la Cluj pentru o cauză nobilă

Suflet în Culori: Un concert de jazz spectaculos la Cluj pentru o cauză nobilă

Sâmbătă, 6 mai 2023, începând cu ora 19:00, la Sala Radio Cluj-Napoca (Strada Donath nr. 160), Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură din București, Asociația Autism Transilvania, Radio Cluj și Kaufland România, organizează concertul de deschidere a turneului național EUROPEAN JAZZ SOCIETY: RAMONA HORVATH Quartet ft. TONY LAKATOS, cu ocazia celei de-a IX-a ediții a proiectului “SUFLET ÎN CULORI”.

Concertul va fi susținut de grupul pianistei Ramona HORVATH (România/Franța), care include pe Nicolas RAGEAU (contrabas-Franța), Minchan KIM (baterie-Germania) și-l are ca solist invitat pe celebrul saxofonist Tony LAKATOS (Germania).

În deschiderea concertului va fi prezentă trupa MODIWO din Cluj-Napoca, acompaniată de tinerii Ambasadori ai Asociației Autism Transilvania.

Biletele sunt disponibile pe www.ENTERTIX.ro și www.MYTICKET.ro.

Fondurile obținute în urma vânzării biletelor vor fi direcționate către Asociația Autism Transilvania pentru a susține programul „Vreau să fiu independent!”, program care va oferi copiilor și tinerilor cu autism posibilitatea de a intra în contact cu diverse meserii, prin 5 ateliere vocaționale.

Toate eforturile sunt îndreptate spre dezvoltarea, în timp, a unui serviciu permanent de ateliere protejate/economie socială și mediere pentru încadrarea în muncă, fie independentă, fie asistată parțial sau total.Site creat de