Important, Timp liber

Târgul de Vinyl de Toamnă la Cotton Club Cluj

Târgul de Vinyl

Duminică, 19 noiembrie, începând cu ora 15:00, iubitorii de muzică sunt invitați să participe la un eveniment deosebit: Târgul de Vinyl de Toamnă, organizat în grădina Cotton Club din Cluj-Napoca.

Evenimentul promite o seară specială dedicată muzicii în cea mai palpabilă formă: discul de vinil.

Această întâlnire va fi o ocazie unică pentru pasionații de muzică să exploreze și să se apropie de acest format muzical clasic. Vizitatorii vor avea posibilitatea să facă cunoștință cu lumea vinilurilor, având la dispoziție cutii cu discuri din diverse genuri muzicale, pick-upuri și căști pentru a asculta și a aprecia sunetul unic al vinilurilor.

Târgul de Vinyl de Toamnă la Cotton Club Cluj

Mai mulți vânzători vor fi prezenți la târg pentru a oferi din colecțiile personale o varietate de discuri de vinil, aparate vintage, pick-up-uri și multe altele, disponibile pentru vânzare, cumpărare sau schimb. Acest târg va fi o oportunitate excelentă pentru colecționari să-și extindă colecțiile și pentru începători să descopere fascinația vinilurilor.

Organizatorii evenimentului au prevăzut și o alternativă în cazul unor condiții meteorologice nefavorabile, mutând evenimentul în interiorul clubului.

Intrarea este liberă pentru toți cei care doresc să se bucure de o seară plină de muzică de calitate și pasiune pentru viniluri.

Vă așteptăm cu drag la Cotton Club pentru a sărbători împreună muzica și cultura vinilurilor într-un cadru prietenos și plin de entuziasm„, au transmis organizatorii.

Image by Freepik
Site creat de