Studentie, Important

Târgul Facultăților din UBB a adunat 400 de elevi din toate regiunile țării

Târgul Facultăților din UBB a adunat 400 de elevi din toate regiunile țării

Pentru a marca într-un mod inedit a zecea ediție a proiectului Caravana UBB, în acest an voluntarii Organizației Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai (OSUBB), au venit cu o noutate prin care să ajute și mai mulți elevi din toată țara să ia un prim contact cu comunitatea universitară, și anume: Târgul Facultăților din UBB.

Prima ediție a Târgului Facultăților din UBB a avut loc în data de 22 aprilie, la Auditorium Maximum din Cluj-Napoca.

La acest eveniment au participat 20 de facultăți din UBB, reprezentate de 13 cadre didactice și 15 studenți, dar și patru organizații studențești.

Succesul evenimentului se datorează celor aproximativ 400 de elevi care au participat, venind din toate regiunile țării. Aceștia au avut parte de interacțiune directă cu profesori și studenți din cadrul facultăților de interes pentru ei, de la care au aflat răspunsurile la toate întrebările referitoare la acest nou capitol, studenția.

Cei 32 de voluntari care au făcut posibilă desfășurarea evenimentul s-au asigurat că elevii au un timp plăcut, le-au pregătit mici surprize cu speranța de a-i convinge să vină la Cluj.

Proiectul Caravana UBB se apropie ușor de final, însă vrem ca toți elevii să știe că le suntem alături și „we’re coming to get you out of troUBBle”!Lasă un răspuns

Site creat de