Din Zona

Tavanele extensibile, o inovatie in materie de amenajari interioare

tavana extensibile

Tavanele extensibile sunt o inovatie relativ noua in materie de amenajari interioare, capabila sa aduca beneficii practice si frumusete in locuinta dumneavoastra. Acest gen de tavan reprezinta un element de impact, care iese in evidenta prin frumusete, exclusivitatea si originalitatea formelor si culorilor. Astazi, datorita unei inventii atat de luxoase si practice, aveti posibilitatea de a beneficia in propria locuinta de tavane perfecte si cu un design special.

Tavanele extensibile sunt compuse din profile care se fixeaza pe perimetrul tavanului real al locuintei si dintr-o membrana usoara realizata din policlorura de vinil (PVC) sau poliester.

Spre deosebire de alte tipuri de plafoane, nu aveti nevoie sa decorati suprafata acestei membrane sau sa o dati cu var. De fapt, nici nu ati avea de ce pentru ca aceasta membrana este produsa de masini speciale, sub diferite culori si finisaje. Astfel, nu va ramane decat sa va alegeti unul dintre multele modele de tavane extensibile, avand inclusiv posibilitatea sa decideti ce sa imprimati pe membrana – cerul instelat, ornamente, imagini etc. Bineinteles ca nu este indicat sa imprimati pe tavan tot ceea ce va vine in minte. Este mai bine daca tavanul dumneavoastra este unul elegant si nu foarte variat.

Avantaje

  • Sunt suprafete extrem de netede, care nu se fisureaza si nu necesita tencuiala. In plus, indiferent ce imperfectiuni prezinta tavanul camerei, acest tavan extensibil va ascunde totul. Exista o gama larga de nuante si imagini – o varietate de optiuni de culoare, texturi, suprafete mate sau lucioase. Puteti imprima imaginile dorite pe membrana.
  • Se potrivesc in orice decor
  • Rezistente la inundatii. Suprafata poate fi spalata si dezinfectata, deoarece membrana nu este afectata de umiditate in niciun fel. In cazul unei inundatii aparute la etajele superioare, acest tip de tavan devine o protectie suplimentara impotriva apei. Tavanele extensibile bine montate pot rezista la o presiune de pana la 100 de litri pe metru patrat – astfel incat nu numai ca puteti evita o surpriza, dar si aveti timp sa va ganditi la solutii pentru scapa de apa nedorita.
  • Ofera posibilitatea de a instala plafoane luminoase si de a folosi orice alte solutii de iluminat interesante.

Intretinerea

Atunci cand un tavan extensibil devine prea uzat sau pur si simplu v-ati plictisit de designul ales, acesta poate fi inlocuit de altul fara a muta sistemul de profile metalice, astfel incat inlocuirea devine mai simpla si mai ieftina.

De obicei, nu este necesar sa spalati astfel de plafoane, dar stim cu totii cate lucruri neprevazute se intampla intr-o acasa. Asa ca puteti folosi orice solutii de curatare pentru a indeparta praful sau fumul.1 Comment

Lasă un răspuns

Site creat de