Timp liber, Important

Tema ediţiei din acest an a festivalului Awake este „New Funky Royals”

AWAKE prezinta New Funky Royals

AWAKE introduce New Funky Royals, tema editiei din acest an a primului festival boutique din Romania, care se va desfasura in weekendul 17-19 august in Gornesti, Targu Mures.

Cine sunt New Funky Royals? Noua aristocratie, rebelii bine-crescuti, tinerii cu sete de cunoastere si curiozitate pentru lumea din jur, fani ai muzicii bune si artei contemporane in aer liber. Sunt publicul AWAKE. Pentru ei, timp de trei zile si trei nopti, Domeniul Teleki se va transforma intr-o curte regala, cu decor, activitati, personaje, sporturi, bauturi si delicatese de inspiratie nobiliara, reinterpretate intr-o maniera moderna.

AWAKE asteapta printi si printese, conti si contese, paharnici si bufoni, pe care ii invita sa-si imagineze outfit-uri de inspiratie regala cu o amprenta contemporana. Conversi si crinolina, coroane DYI, gulere dantelate si animal print, toate combinatiile sunt binevenite la festival, unde costumele cele mai funky vor fi premiate.

Tema acestui an imprumuta din farmecul locului de desfasurare a festivalului, Domeniul Teleki cu al sau parc dendrologic cu arbori seculari si poiene incantatoare, ce inconjoara castelul, un monument arhitectural de secol al XVIII-lea, considerat „cel mai frumos castel din Ardeal”.

A doua noastra intalnire cu publicul Awake trebuia sa fie o evolutie fata de anul trecut. Experientele noi si surprinzatoare sunt mereu parte din ADN-ul Emagic. Tema din acest an este unul din elementele noi aduse in ecuatia festivalului, cu ajutorul careia speram sa recream alchimia perfecta sfarsitului de vara. In alegerea ei ne-am inspirat din popular culture si trendurile actuale definite de noile generatii, pe care le-am tradus in experiente pe tot parcursul celor 3 zile de festival.„, a povestit Laura Coroianu, directorul festivalului.

Au fost anunţate primele nume la AWAKE Festival 2018: Wilkinson în formula live, Milky Chance, The Subways

New Funky Royals se va regasi in majoritatea activitatilor pe care AWAKE le propune noilor aristocrati. Vineri, prima zi de festival, va fi dedicata sporturilor regale: oina, pétanque, badminton; sambata va fi ziua modei, in care aleile domeniului se vor transforma in podiumuri, iar duminica participantii vor avea parte de un picnic regal grandios, la umbra arborilor seculari. New Funky Royals va fi sursa de inspiratie si pentru subiecte abordate in cadrul platformei sociale Feed Your Mind, unde, alaturi de invitati speciali, vom deschide conversatia despre relevanta monarhiei in societatea actuala.

AWAKE promite si multa muzica buna, cu artisti internationali si locali: Wilkinson LIVE, Milky Chance, The Subways, Fink, Ivan & The Parazol, Subcarpati cu invitati speciali Hanu’ cu Braga, Mihail, Satra B.E.N.Z., DJ Shiver, DJ Sauce, DJ Antenna si Detour.

In plus, participantii se vor imersa si in universul ARTDOOR, singura expozitie de arta contemporana in aer liber, cu instalatii de mari dimensiuni. Multe alte experiente inedite vor completa universul AWAKE in august: Forest Library – biblioteca din padure, ideala pentru un moment de relaxare alaturi de o carte buna; Serenity Meadow – zona de „wellbeing” dedicata cursurilor de yoga si pillates sau Cinema Under The Bridge – cinematograful in aer liber unde se vor proiecta titluri atent selectionate pentru publicul AWAKE.

Abonamentele se pot achizitiona online, pe eventim.ro, din magazinele partenere Eventim si din locatiile partenere din Targu Mures: The Office – Clubul Presei, J’ai Bistro si The Backstage. Pana pe 8 martie, in perioada SPEED BIRD, abonamentele de 3 zile costa 109 lei si 135 lei, cu camping inclus. Intre 9 martie si 16 mai, in perioada EARLY BIRD, abonamentele vor costa 159 de lei si 185 de lei, camping inclus.

AWAKE este un festival boutique creat si organizat de Emagic Romania.

Cum a fost la prima ediţie AWAKE Festival (VIDEO/FOTO)Lasă un răspuns

Site creat de