Important, Studentie

Tinerii şi studenţii din Cluj-Napoca sunt ajutaţi să îşi creeze start-up-uri

Tinerii şi studenţii din Cluj-Napoca sunt ajutaţi să îşi creeze start-up-uri

În Cluj-Napoca în fiecare an se desfăsoară o mulțime de evenimente și proiecte, atât naționale cât și internaționale. Cu mult entuziasm și pasiune pentru dezvoltarea comunitătii, Organizația Internatională de tineri, AIESEC în Cluj-Napoca revine în această vară cu un nou proiect de antreprenoriat, dedicat tinerilor și studenților cu initativa din Cluj-Napoca.

Pe parcursul a 10 săptămâni, ținerii și studenții vor avea ocazia să lucreze alături de 10 traineri internaționali și 5 companii locale,dezvoltându-se personal și profesional, în domeniul afacerilor.

Scopul principal al proiectului îl reprezintă crearea a 10 Start-Up-uri pentru mediu de afaceri din Cluj precum și crearea unor produse care să aibă un real folos întregii comunități.

Cum se va întâmpla aceasta?

Timp de 10 săptămâni, cei 10 traineri internaționali vor coordana 10 echipe formate din participanții din Cluj, și vor lucra împreună la crearea propriilor afaceri. Mai mult cele 10 echipe vor primi ajutor și îndrumare din partea celor 5 companii partenere, care le vor ghida pe parcursul întregii experiențe.

AIM implică o prima săptămână de cunoaștere a participanților cu trainerii internaționali și companiile partenere, care va culmina cu ceremonia de deschidere a proiectului. În următoarea săptămână vor avea loc training-uri orientate pe abilități de hard skills cât și de soft skills, livrate atât de companii cât și de trainerii internaționali. În următoarele 7 săptămâni echipele vor lucra efectiv la afacerile lor , ultima săptămâna fiind dedicată evaluării progresului echipelor și ceremoniei de închidere.

Sunt 10 săptămani în care studenții și ținerii reușesc să cunoască piața locală, să își dezvolte abilitătile în lucru în echipă, să cunoască atât traineri din companiile locale, cît și alții din străinătate, să își desfăsoare activitătile într-un mediu multicultural și să își înceapă experiența în domeniul antreprenoriatului.

Sunt invitați studenții și ținerii cu inițiativă, care au cunoștințe în domenii precum marketing, antreprenoriat, economie sau IT și care vor să se dezvolte personal și profesional.

Vă puteți înscrie accesând linkul: https://cluj.aiesec.ro/aim/Lasă un răspuns

Site creat de