De Vazut

Top 5 aplicații pentru un profil de Instagram de invidiat

Top 5 aplicații pentru un profil de Instagram de invidiat

Lansată în anul 2010 Instagram a devenit peste noapte o aplicație must-have pentru internauți.

În doar două luni de zile s-au înregistrat un milion de utilizatori, într-un an zece milioane, iar la şapte ani de la lansare numărul utilizatorilor a ajuns la 800 de milioane.

Nu e de mirare că doar după doi ani cei de la Facebook le-au făcut o ofertă de nerefuzat: 1 miliard de dolari.

De ce a ajuns atât de popular Instagramul?

Ei bine, unul dintre motive este că poți transmite conținut în format imagine sau video, într-un timp foarte scurt, dinamic și poți interacționa ușor cu ceilalți utilizatori. Astfel, au apărut foarte multe aplicații create pentru îmbunătățirea postărilor și story-urilor.

Fie că ești un simplu utilizator, blogger sau Instagramul este unul dintre canalele de social 4media pe care le folosești pentru business-ul tău sperăm ca următoarele aplicații să te ajute să ai un conținut de calitate, să atragi cât mai mulți followeri sau să fii mai creativ.

  • B612 

Majoritatea efectelor sunt pentru pozele de tip portret, dar aplicația permite utilizatorilor crearea de video-uri cu muzică, boomerang-uri sau, aplicarea de stickere amuzante. Tot ce ai nevoie este puțină răbdare și timp ca să te joci cu efectele.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de cluju.ro (@cluju.ro) pe

  • StoryArt

Aplicația are câteva template-uri (schițe) fiecare cu un design diferit pe care îl poți modifica de la text, imagine până la efecte de imagine (adăugare de filtre, modificarea contrastului, exposure etc). Poate fi de mare ajutor pentru business-urile care doresc să își pună în valoare produsele sau să transmită clienților viziunea lor. După cum îi spune și numele aplicația ne ajută să transformăm o simplă imagine într-o poveste.

  • Best Grid 

Aplicația perfectă pentru a descrie, de exemplu, anul 2018 într-un singur colaj cu 9 cele mai apreciate poze de către followeri și totalul de aprecieri. Pentru conturile publice după ce completezi username-ul se va crea automat colajul, dar pentru conturile private utilizatorii trebuie să se logheze.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de cluju.ro (@cluju.ro) pe

  • FollowMeter

FollowMeter este un fel de Google Analytics, dar e mai user friendly. Poți să monitorizezi activitatea contului tău de Instagram, să vezi cine te urmărește sau cine îți dă Follow și odată ce și tu urmărești persoana respectivă primești imediat Unfollow. Există și o variantă Premium care îți oferă mai multe date cum ar fi Ghost Followers (utilizatori care te urmăresc, dar nu intră deloc în contact cu tine, nu îți apreciază postările și nu comentează) , admiratori secreți sau cele mai populare postări.

  • Nine Grid Crop Tool

La prima vedere aplicația nu pare că face mare lucru: nu e mare lucru să îți taie o poza în 3, 6 sau 9 bucăți. Dar odată ce distribui poza (sau mai bine zis, fiecare părticică din poză) pe contul tău efectul e wow.

Dacă nu ai încă un cont de Instagram poate după ce ai citit articolul nostru poate te răzgândești. Plus că nu mai dai peste știri ”șoc” sau alte postări irelevante, deloc pe gustul tău.

Dacă aveți și voi recomandări de aplicații faine așteptăm comentariile voastre.

Până atunci, te aşteptăm şi pe pagina noastră de Instagram.

Aplicaţii pe care trebuie să le ai instalate pe smartphone dacă locuieşti în Cluj-NapocaLasă un răspuns

Site creat de