Din Oras

Tot ce trebuie să știi despre Dedeman Cluj

Dedeman Cluj

Dacă căutați magazine de bricolaj de calitate în Cluj, cu siguranță ați auzit de Dedeman. Cu mai multe filiale în oraș, Dedeman este o alegere populară pentru amatorii de bricolaj și profesioniști. În acest articol, ne vom concetra asupra Dedeman Cluj, inclusiv adresele magazinelor, orele de deschidere și ofertele speciale.

Adresă Dedeman – Dedeman are un magazin în Cluj care oferă o gamă largă de produse și servicii pentru clienți:

  • Strada Fabricii de Chibrituri nr 5-11,

Program

Orele de deschidere Dedeman variază în funcție de filiale, dar majoritatea sunt deschise de luni până duminică între orele 8:00 și 21:00. Pentru mai multe informații cu privire la orele de deschidere specifice, vă rugăm să verificați site-ul Dedeman sau să contactați direct filiala aleasă.

Ofertele speciale

Dedeman oferă în mod regulat oferte speciale și reduceri pentru clienți în Cluj. Acestea pot include reduceri la scule, materiale de construcție, mobilier de grădină și multe altele. Pentru a vedea ofertele actuale de la Dedeman Cluj, verificați site-ul lor web sau mergeți la una dintre magazinele lor.

În rezumat, Dedeman este o alegere populară pentru amatorii de bricolaj și profesioniști care caută produse și servicii de calitate. Cu mai multe filiale în oraș, ore de deschidere convenabile și oferte speciale regulate, magazinul este o alegere practică pentru cumpărături de bricolaj.

www.dedeman.roLasă un răspuns

Site creat de