De Vazut, Important

Triumf în Lisabona: Tinerii eroi de la SMURD Cluj cuceresc Europa în competiția de Simulare Medicală

Triumf în Lisabona: Tinerii eroi de la SMURD Cluj cuceresc Europa în competiția de Simulare Medicală

Echipa de studenți voluntari ai SMURD Cluj, formată din Tania Miclăuș, Streza Rareș, Vlad Dăncilă și Rareș Ciumbrudean, a câştigat competiția europeană de simulare medicală SimUniversity.

„Ei sunt cei care au reprezentat cu mândrie România la ediția de anul acesta a competiției, organizată de Societatea Europeană de Simulare Aplicată în Medicină (SESAM), în inima Lisabonei.

Echipa noastră a înfruntat peste 60 de participanți din 13 țări, iar paramedicii SMURD au demonstrat că eforturile depuse și pregătirea temeinică, pentru a face față intervențiilor de zi cu zi, poate da roade minunate.

Suntem recunoscători și mândri de acești tineri salvatori și suntem convinși că vor fi mereu un exemplu de urmat pentru medicii ce se vor forma în viitor la SMURD Cluj, cât și pentru toți salvatorii clujeni. Ne-ați adus onoare și speranță pentru a continua să devenim mai buni pentru siguranța tuturor.

Vă felicităm din toată inima pentru această reușită minunată și suntem siguri că veți avea rezultate remarcabile și pe viitor” a transmis SMURD Cluj.Lasă un răspuns

Site creat de