Important, Sport

”U” ELBI Cluj este din nou campioană națională la rugby în 7 masculin

ELBI Cluj

”U” ELBI Cluj a devenit din nou campioană națională la rugby în 7 masculin după ce sâmbătă la Iași, și-a asigurat primul loc în clasamentul general realizat la finalul celor trei turnee din programul Campionatului Național..

În turneul de la Iași, ”U” ELBI Cluj a câștigat toate partidele din Grupa A: 50-5 cu RC Grivița București, 26-6 cu CS Năvodari și 38-5 cu Știința Petroșani.

În urma acestor rezultate, coroborate cele din grupa B, echipa noastră era deja liderul clasamentului general înaintea ultimei confruntări cu formația de la malul mării și nu mai putea fi detronată indiferent de rezultat. Acesta poate fi și motivul pentru care constănțenii s-au impus cu 33-0 într-un meci în care soarta campionatului era deja decisă.

Declaraţia lui Cristian Săuan – antrenorul ”U” ELBI Cluj

Evident bucuros de cele reușite la Iași, antrenorul Cristian Săuan a declarat pentru u-cluj.ro„Am sperat mult și am obținut ceea ce ne-am dorit. Datorită unei excelente mobilizări a băieților am început turneul într-un ritm foarte bun. Cel mai important a fost faptul că am tratat foarte bine toate cele trei partide din grupă și am terminat pe primul loc. Acesta a fost de altfel și obiectivul principal.

Apoi, datorită punctelor cumulate din cele două turnee anterioare, rezultatul ultimei partide de la acest turneu, cea cu câștigătoarea grupei B, nu mai putea schimba poziția noastră în clasamentul general, adică locul întâi. Campioni naționali, pentru a doua oară consecutiv… am putea spune că este foarte, foarte bine! Bravo tuturor jucătorilor și felicitările mele tuturor celor implicați în obținerea acestei excelente performanțe. Mulțumim din suflet celor care ne susțin și fac posibil ca această echipă să performeze. În sport, implicarea face întotdeauna diferența și acesta este rezultatul. Să ne bucurăm împreună pentru acest succes, merităm cu toții pe deplin!”

În clasamentul final al Campionatului Național de rugby în 7 masculin, pe prima poziție se află ”U” ELBI Cluj-Napoca cu 38 de puncte, urmată de CSM Constanța cu 36 de puncte și Rapid București cu 34 de puncte.

Interviu Toma Mîrzac – la doar 21 de ani a devenit căpitanul echipei de rugby U „Elbi” Cluj:
Lasă un răspuns

Site creat de