Studentie, Important

UBB Cluj inițiază cea de-a șasea campanie de donare de sânge

BLOOD NETWORK

Universitatea Babeș-Bolyai organizează, în perioada 19-23 noiembrie, cea de-a șasea ediție a campaniei de donare de sânge „Donăm împreună, noi dăm startul!”.

Campania se va desfășura de luni până vineri, în intervalul orar 7.30-13.00, la sediul Centrului Regional de Transfuzie Cluj (str. Nicolae Bălcescu nr. 18).

Donăm împreună, noi dăm startul!” a devenit deja o tradiție a comunității UBB și, sperăm noi, a întregii comunități clujene. Ajunsă la cea de-a șasea ediție, campania pe care noi am inițiat-o este mai mult decât o simplă campanie de donare.

Este un program coerent de informare şi educare pe tema importanței donării de sânge, iar ceea ce ne dorim noi în primul rând este să generăm un comportament firesc și constant în sensul donării de sânge, motiv pentru care peste 100 de studenți ai UBB s-au implicat în această săptămână în promovarea, la nivelul comunității clujene, nu doar a campaniei, ci mai ales a importanței donării de sânge”, a declarat Laura Irimieş, purtătorul de cuvânt al UBB.

În cadrul primelor cinci ediţii ale campaniei organizate de UBB, au donat aproximativ 2000 de persoane, sângele unui donator putând salva 3 vieţi.

Persoanele care doresc să doneze sânge se pot înscrie completând formularul: http://goo.gl/9aBek3. Fixarea unei zile şi a unui interval orar va ajuta la o bună organizare şi desfăşurare a sesiunilor de donare.

Printre partenerii care s-au alăturat iniţiativei UBB se numără: Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj și Centrul de Transfuzie Sanguină Târgu Mureș, Consiliul Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca (CSUBB), Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai (OSUBB).Lasă un răspuns

Site creat de