Studentie, Important

UBB Fest, cel mai mare festival la nivel universitar, va avea loc în perioada 5-13 mai

UBB Fest

UBB Fest, cel mai mare festival la nivel universitar, a ajuns anul acesta la a X-a ediție. UBB Fest se adresează tuturor tinerilor din Cluj Napoca și promite să le ofere acestora o săptămână în care educația non-formală, arta și cultura se împletesc cu mișcarea în aer liber, seri tematice și distracție tipic studențească.

Proiectul, realizat de Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai, se va desfășura în perioada 5-13 mai, având numeroase colaborări cu firme și start-ups precum Groupama, Zazen, Emerson, Tabook, IBM, SneakersIndustry, Decathlon sau NOA.

Săptămâna festivalieră va fi împărțită în trei departamente: Cultural, Sportiv și Profesional, studenții fiind bineveniți să se înscrie oricare dintre activități. De asemenea, în cadrul festivalului va fi amenajat și un Chill Zone, localizat lângă Căsuța Galbenă OSUBB, unde participanții se vor putea relaxa în natură, vor putea citi, deconecta de urban și interacționa într-un cadru liniștit.

Departamentul Cultural se adresează iubitorilor de artă și cultură, organizând activități precum ateliere de pictură pe totebags, seri de chitară, petreceri pentru studenți. Un eveniment special pregătit de tinerii studenți constă într-un concurs de scurtmetraje, premiat corespunzător.

Departamentul Sportiv cuprinde campionate de fotbal, baschet și volei. Acestea se vor desfășura pe mai multe zile, cuprinzând semifinala și finala. Bineînțeles, unul dintre evenimentele departamentului sportiv este tradiționalul dance-battle la care vor participa numeroși dansatori cunoscuți la nivel național.

În departamentul Profesional, vor avea loc, printre altele, workshopuri de scriere de CV, dezvoltare personală sau marketing și chiar un eveniment inovativ intitulat “FuckUp Friday” care își propune să le demonstreze studenților că eșecul nu este finalul unei cariere.

Deschiderea proiectului va avea loc pe 5 mai, la Zazen, urmând ca în data de 6 mai să aibă loc prima petrecere din cadrul festivalului, la club NOA, la care e invitat Alex Velea. Alte detalii privind activitățile, invitații și evenimentele speciale se vor anunța pe paginile de Facebook și de Instagram ale festivalului.

Programul și înscrierile la activități pot fi consultate oficial pe site, accesând acest link.

Așadar, așteptăm o săptămână încărcată de surprize, zâmbete și dezvoltare personală alături de tinerii din Cluj-Napoca!Site creat de