Social & Cultura

Un nou loc pentru oficierea căsătoriilor la Cluj-Napoca: Complexul Sportiv Gheorgheni

nunta baza sportiva gherogheni

Având în vedere numărul mare de programări online pentru căsătorii la Cluj-Napoca, Primăria a hotărât să vină în ajutorul tinerelor cupluri cu o nouă locație pentru oficierea stării civile în orașul nostru: Amfiteatrul Bazei Sportive Gheorgheni.

Începând cu luna mai, oficierea căsătoriilor se va face și în acest loc din cartierul Gheorgheni. Astfel, tinerii care nu au reușit să își programeze căsătoria la data sau ora dorită, au posibilitatea să o programeze sau reprogrameze la noua locație.

De luni, 19 februarie, programarea (respectiv reprogramarea) căsătoriei se poate face online, pentru ambele locații, Foișorul din Parcul Central, respectiv Amfiteatrul Bazei Sportive Gheorgheni. Programările si reprogramarile se realizează pe website-ul Primăriei la secțiunea Servicii online.

Cuplurile care și-au făcut deja programarea online, dar doresc să schimbe data/ora pot să se reprogrameze la Baza Sportivă Gheorgheni, accesând http://e-primariaclujnapoca.ro/casatorii/.

Aceștia trebuie să șteargă rezervarea făcută la Foișorul din Parcul Central și o programeze la Baza Sportivă Gheorgheni. Aplicația permite programarea doar o singură dată, codul numeric personal fiind criteriul pentru a împiedica programările multiple.

Lacul Trei Gheorgheni – o zonă naturală dată uitării (VIDEO/FOTO)Lasă un răspuns

Site creat de