Studentie

Universitatea Babeș-Bolyai încearcă să atragă studenţi străini! Instituţia îşi va prezenta oferta educaţională la Târgul Internațional Educatio de la Budapesta

UBB Cluj participă la cel mai mare târg educaţional din Ungaria

În perioada 19-21 ianuarie 2017, Universitatea Babeș–Bolyai din Cluj-Napoca va participa, pentru al cincilea an consecutiv, la Târgul Internaţional „Educatio”, care are loc anual în Budapesta.

În cadrul târgului „Educatio”, UBB, făcând parte din categoria universităților străine, va oferi, pe parcursul celor trei zile, informații despre procesul de admitere, ofertele educaționale şi viața studențească din Cluj-Napoca, tinerilor interesați să studieze aici.

La evenimentul aflat deja la cea de-a XVI-a ediţie sunt așteptați aproximativ 30.000 de vizitatori.

În cadrul acestui Târg Internaţional elevii de liceu, studenții din anii terminali, profesorii şi chiar părinţii vor avea posibilitatea de a se întâlni cu reprezentanții universităților din Ungaria şi din străinătate. De la reprezentanții celor peste 50 de instituţii de învăţământ superior, cei interesaţi vor putea afla informaţii cu privire la specializări, cursuri de formare, criterii de admitere sau oportunităţi de carieră. În acest moment UBB are peste 100 de studenți din Ungaria, înscriși în anul I de studiu.

Locație: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont, hala „G” (1101 Budapest, Albertirsai út 10.). Intervalul orar: 10:00–17:00.Lasă un răspuns

Site creat de