Studentie

Universitatea Babeș-Bolyai își prezintă oferta educațională la RIUF 2016

RIUF

În 22 martie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca și în 24 martie la Aro Palace Hotel din Brașov, în intervalul orar 10-17, va avea loc Romanian International University Fair (RIUF), cel mai mare eveniment educațional din Sud-Estul Europei. În cadrul acestui târg Universitatea Babeș-Bolyai își va prezenta oferta educațională la nivel de licență, master și doctorat.

La standul UBB se vor găsi informații despre cele peste 500 de programe de licență și master, cele 26 de școli doctorale, despre parteneriatele internaționale și oportunitățile de studiu în străinătate, oferite de UBB.

Cei care vin la RIUF Cluj-Napoca vor avea ocazia să afle informații despre oferta educațională și procesul de admitere, direct de la reprezentanții UBB” – declară purtătorul de cuvânt al Universității Babeș-Bolyai, asist. dr. Paul Fărcaș.

Ediţia a XVIII-a a târgului internațional de universități RIUF reunește, în Cluj-Napoca și Brașov, peste 50 de universități din România și din străinătate, precum și școli de limbi străine sau ONG-uri studențești, pentru a le oferi vizitatorilor o perspectivă completă asupra oportunităților educaționale pe care le pot accesa.

La ediția anterioară a RIUF, desfășurată la Cluj-Napoca, au fost înregistrați peste 3.000 de vizitatori.

Informații suplimentare despre RIUF 2016 pot fi găsite pe site-ul oficial: www.riuf.ro.Lasă un răspuns

Site creat de