Studentie

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca a reabilitat căminul II B din Campusul Mărăşti (FOTO)

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN) a finalizat lucrările de reabilitare a căminului II B din Campusul Mărăşti, cu o lună înainte de termenul estimat, lucrări care vor reintroduce în circuit un număr de 944 de locuri de cazare, cu începere din noul an academic.

Proiectul în valoare de 4.788.000 lei, este unul de maximă amploare şi a fost susţinut în întregime din veniturile proprii ale universităţii. Lucrările au început la sfârşitul lunii iulie a anului trecut şi au însemnat nu doar reabilitarea căminului ci şi amenajarea întregului spaţiu aferent Campusului Mărăşti.

Cele 236 de  camere sunt dotate cu mobilier nou, saltele noi, instalaţii sanitare, de încălzire şi electrice noi, baie proprie, internet cu servere pe fiecare nivel, sisteme de supraveghere video interior / exterior, precum şi sisteme de semnalizare şi detecţie incendiu în fiecare cameră.  La fiecare nivel există oficii cu plite electrice, spaţii cu câte 2 maşini de spălat cu utilizare în regim gratuit de către studenţi, precum şi săli de lectură.

Spaţiul exterior aferent celor două cămine din Complexul Mărăşti a fost modernizat cu teren de sport cu nocturnă şi gazon sintetic, precum şi spaţii verzii.

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca este constant preocupată de extinderea spațiilor de cazare şi a celor didactice, de întreținerea și modernizarea lor, astfel încât în fiecare an are loc reamenajarea ascestora. În acest an au fost reamenajate 70 de camere arondate căminelor II şi V din Campusul Observator, precum şi toate intrările de la toate căminele din acelaşi complex.

În prezent, toate căminele UTCN sunt modernizate și își așteaptă studenții cu îmbunătățiri de la an la an.Lasă un răspuns

Site creat de