Timp liber, Important

UNTOLD 2019: artiştii şi DJ-ii care nu urcă pe Main Stage, dar pe care merită să îi vezi

UNTOLD 2019: artiştii şi DJ-ii care nu urcă pe Main Stage dar pe care merită să îi vezi

Majoritatea celor care vin la festivalul UNTOLD o fac pentru artiştii şi DJ-ii care cântă sau mixează pe Main Stage-ul de pe Cluj Arena.

Pe lângă scena care adună zeci de mii de oameni în fiecare zi de UNTOLD, organizatorii festivalului au amplasat alte 9 scene cu stiluri de muzică diferite.

În acest articol ne-am propus să vă prezentăm câţiva artişti şi DJ-i care merită să fie văzuţi şi ascultaţi, deoarece unul din obiectivele UNTOLD este să ne ofere experienţe muzicale noi.

Galaxy

Galaxy Stage este scena dedicată iubitorilor de muzică electronică: techno, acid, deep, melodic, misty house. Respectiva scenă este atipică şi prezintă un design şi impact vizual diferit faţă de celelalte scene ale festivalului UNTOLD.

Printre DJ-ii din acest an pe care trebuie să îi vedeţi se numără: Loco Dice, Solomun, Boris Brejcha, Paul Kalkbrenner, Tale of Us, Seth Troxler sau Martinez Brothers b2b Jamie Jones.

Daydreaming

Una din scenele noastre preferate de la UNTOLD este scena Daydreaming. Programul la Daydreaming începe în fiecare zi la ora 14, iar sfatul nostru este să încercaţi să ajungeţi şi pe timp de zi la această scenă.

Muzica, dar şi identitatea vizuală a scenei şi a decorului vă pot oferi răgazul necesar după o noapte grea în festival. Fie că alegeţi să dansaţi sau să vă întindeţi pe un bean bag sau lazy bag, muzica de la Daydreaming vă va face să visaţi cu ochii deschişi şi să vă reîncarcaţi bateriile. Cu toate acestea, muzica la Daydreaming se opreşte abia la 8 dimineaţa; aşadar, după apusul soarelui se lasă cu un party de la care cu greu vei mai vrea să pleci.

Printre DJ-ii de la Daydreaming pe care îi recomandăm se numără: Audiofly, Monolink, Matthew Dekay, Viken Arman, Blond:ish b2b Yokoo, Lovestruckk, Lee Burridge sau Black Coffee.

Mai multe detalii despre scena Daydreaming găsiţi în articolul de mai jos:

Dincolo de scena mare a festivalului UNTOLD. Daydreaming – surpriza plăcută a ediţiei din acest an (VIDEO)

Alchemy

Scena Alchemy este una din scenele cu cei mai energici oameni. Drum & Bass, Dubstep, Trap, Rap şi Hip-Hop sunt principalele stiluri de muzică pentru care spaţiul de lângă Sala Polivalenta este tot timpul arhiplin.

Printre artiştii şi DJ-ii care trebuie văzuţi în acest an amintim: Camo & Krooked, Pendulum, Culese din Cartier, Nero, Borgore, Chase and Status, Rusko, Sub Focus b2b Wilkinson, DJ Shiver, Dub FX.

Forest

Scena Forest a fost, în ediţiile trecute, oarecum asemănătoare scenei Daydreaming, din punct de vedere vizual şi al poziţionării (ambele scene sunt amplasate în Parcul Central pe spaţiul verde, printre copaci).

De regulă, la Forest găsim trupe care cântă LIVE: de la jazz la muzică indie şi pop.

În acest an, Morcheeba, Alborosie, Akua Naru, Soundopamine, Danaga merită să fie ascultaţi.

Pe lângă cele enumerate mai sus, ne-am propus să experimentăm şi restul scenelor şi să revenim, la finalul festivalului, cu o recenzie.

Vom trece pe la scena Time unde îi vom vedea pe Klingande, Kristian Nairn (Hodor din Game of Thrones), Jack Perry, Tom Novy, Scarlett Etienne, Zwette, Nora En Pure, Ştefan Biniak.

Scena Fortune, dedicată iubitorilor de muzică trance, merită şi ea o vizită. Probabil cei mai aşteptaţi artişti la această scenă sunt românca Adina Butar şi Markus Schulz, Sebastien Leger, ATB, Giuseppe Ottaviani.

La scena Earth Spirits, pe lângă muzică, doritorii pot face activități creative și recreative: ateliere de pictură pe canvasuri și textile, sesiuni de yoga și masaj.

Tram Stage, situat în anii trecuţi lângă stadion şi roata panoramică, este cel mai nebun şi inedit loc pentru o petrecere. Într-un tramvai dezafectat este organizată o mare petrecere, unde e 100% sigur că vei arde o mulţime de calorii.

Şi, în final, ultima şi cea mai nouă scenă de la UNTOLD este Nostalgia. Această scenă te va face să îți aduci aminte cum era în anii ’90, din toate punctele de vedere.

Nostalgia Retro/Disco/Future este un aftermovie real pentru festivalul vieții ’90-’05.

Porţile festivalului UNTOLD se deschid astăzi, la ora 14.Lasă un răspuns

Site creat de