Studentie

USAMV Cluj-Napoca organizează prima conferinţă sud-est europeană REEC (Regional Environmental Enrichment Conference)

usamv cluj 2016

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca în parteneriat cu Asociaţia The Shape of Enrichment Inc., Asociaţia Shape—South and East Europe (Shape—SEE) şi Societatea Română de Antrozoologie, organizează în perioada 26-28 octombrie, prima ediţie a Conferinţei Internaţionale Sud-Est Europene a REEC – Regional Environmental Enrichment Conference.

Pe parcursul celor trei zile ale Conferinței vor avea loc prezentări orale şi de postere, precum şi workshop-uri interactive, a căror scop va fi promovarea bunăstării şi îmbogăţirea comportamentului animalelor sălbatice ţinute în captivitate (grădini zoo, sanctuare).

Conferința are drept scop prezentarea celor mai recente tendințe în domeniul bunăstării și comportamentului animalelor și urmărește să contribuie la formarea de noi strategii de îmbunătățire a vieții animalelor.

Obiectivul principal al acestui eveniment este de a aduce împreună, într-o ambianță științifică, profesioniști din grădinile zoologice, specialiști în domeniu, studenții interesați, precum și proprietarii de animale de companie, pentru un schimb de cunoștințe, bune practice și îmbogățirea experienței.Lasă un răspuns

Site creat de