Studentie, Important

UTCN introduce un nou program de masterat în colaborare cu Porsche Engineering România

utcn porsche

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca înființează un nou program de masterat în colaborare cu Porsche Engineering Romania.

Miercuri a avut loc întâlnirea dintre reprezentanții Universității Tehnice din Cluj-Napoca și cei ai companiei Porsche Engineering Romania.

Scopul întâlnirii a fost semnarea parteneriatului pentru înființarea unui nou program de masterat denumit “Tehnici Avansate în Ingineria Autovehiculelor”. Masteratul va  fi coordonat de către Departamentul de Autovehicule Rutiere și Transporturi, din cadrul Facultății de Mecanică a Universității Tehnice din Cluj-Napoca.

Parteneriatul a fost semnat în prezența domnului  Rector – Prof.dr.ing. Vasile Țopa, a Președintelui Senatului Universității Tehnice – Prof.dr.ing. Nicolae Burnete și a domnilor Malte Radmann –  Co-managing Director Porsche Engineering GmbH, Dirk Lappe – Co-managing Director Porsche Engineering GmbH, Dirk Philipp – Managing Director Porsche Engineering Romania și Marius Mihailovici – Director Porsche Engineering Romania.

Pe lângă  programa analitică specifică programului de masterat, Porsche Engineering va acorda și un număr de 25 de burse la nivel licență, respectiv masterat, burse ce urmează a fi acordate în baza unei evaluări a candidaților.Lasă un răspuns

Site creat de