Social & Cultura, Important

Veste bună pentru pasionații de știință din Cluj | Asociația pentru Știință și Cercetare caută voluntari

Asociația pentru Știință și Cercetare caută voluntari

Veste bună pentru pasionații de știință. Asociația pentru Știință și Cercetare (entitate din care face parte programul ScienceOngoing) recrutează noi membri în echipa lor.

Au nevoie de persoane din multe domenii de activitate, de la fundraiseri la PR, marketing, design sau organizatori de evenimente științifice.

Așadar, deși limita de vârstă pentru a face voluntariat este 15 ani, pentru domeniul de activitate nu au nicio restricție.

Dacă dorești să te implici în societate și îți place știința atunci trebuie să aplici. Aplicațiile se primesc până în 15 aprilie, prin încărcarea la ei pe site https://stiinta-cercetare.ro/.

Printre proiectele în care te-a putea implica se numără: organizarea de seminare științifice online sau fizice la tine în oraș, organizarea de conferințe sau alte întâlniri științifice, cursuri pentru studenți sau cercetători, concursuri sau experimente pentru copii, redactarea diferitelor materiale pentru a prezenta elemente din știință publicului larg sau chiar poți veni cu propuneri de noi proiecte care promovează știința și cercetarea sau au în vedere educația în acest sens.

Asociația pentru Știință și Cercetare este o organizație non-guvernamentală nou înființată pentru a sprijini comunitățile științifice și a le aduce descoperirile științifice mai aproape de publicul larg. Un proiect foarte cunoscut al lor sunt seminarele ScienceOngoing unde cercetători din varii domenii își prezintă principalele cercetări realizate de-a lungul carierei.Lasă un răspuns

Site creat de