Uncategorized

Vis implinit! Robi a primit noua "troscoleta" si a si trecut la treaba (VIDEO)

troscoleta

Robert Lukacs, Robi asa cum il stiu clujenii, si-a vazut astazi visul implinit. Noua „troscoleta” i-a fost livrata in aceasta dimineata, chiar de cel care s-a ocupat de construirea lui – Portik Lorand. Robi nu a stat pe ganduri, iar in cateva zeci de minute a mutat produsele de pe vechea ghereta pe cea noua si a trecut la treaba. Chiar daca a plouat, clujenii s-au oprit in fata Hotelului Melody si au admirat noul carucior care ii va face munca mult mai usoara indragitului Robi. Robert Lukacs a dovedit inca o data care o inima mare si a oferit cate o floare femeilor care au trecut prin centru.

„Troscoleta” a costat aproximativ 2500 de euro si a fost platita cu ajutorul persoanelor care au donat bani pentru cauza lui Robi.

De altfel, tot din banii stransi din donatii Robi a reusit sa isi cumpere un apartament in Cluj-Napoca. Totul s-a datorat taximetristului clujean Ioan Pugna. Acesta a fost initiatorul campaniei prin care clujenii au aratat ca sunt dispusi sa isi ajute aproapele.

sursa foto: Portik Lorand

Citeste si:

Robi este apreciat de foarte mulţi clujeni, deoarece lucrează de dimineaţa până noaptea; şi o face de foarte mulţi ani, indiferent că afară e ger sau caniculă. Clujeanul are o afacere legală si functionează ca şi PFA.

Povestea de viaţă a lui Robi o puteţi urmări în materialul realizat de câţiva studenţi ai Facultăţii de Teatru şi Televiziune Cluj-Napoca:Lasă un răspuns

Site creat de