Studentie, Uncategorized

Voluntariatul merită! Acţiunea se desfăşoară în luna octombrie la Cluj-Napoca

voluntariatul merita cluj e1444726842360

Pe perioada lunii octombrie 2015, ASTRU Cluj desfășoară proiectul „Voluntariatul merită!” în colaborare cu Direcția Județeană de Sport și Tineret din Cluj. Prin acest proiect se dorește experimentarea importanței implicării active în comunitate de către tineri. Acest lucru se va realiza prin activități non-formale, de interacțiune, prezentări interactive, jocuri, ateliere practice etc.

Marți, 13 octombrie, ora 18.00, la subsol, în cafeneaua „Opera Resto Caffe” din Piața Ștefan cel Mare nr.18 doi invitați speciali va vor antrena într-o sesiune despre voluntariat și vor împărtăși mai multe motive pentru care „Voluntariatul merită!”.

Miercuri, 14 octombrie, ora 18.00, la Biserica „Ioan Bob” de pe strada cu același nume, la numărul 5, părintele Edmund Dujardi va susține o conferință cu titlul „Încotro alergi?”.

Imediat după conferință, la ora 19.00, va urma o seară specială în curtea școlii de lângă biserică, unde participantii sunt asteptati cu un bec de acasă, din cămin sau chirie pentru a aprinde lanțul ideilor.Lasă un răspuns

Site creat de