IT, Important

Vrei să lucrezi în domeniul IT? Înscrie-te la cursul de reconversie profesională oferit de Universitatea Tehnică din Cluj

Vrei să lucrezi în domeniul IT? Înscrie-te la cursul de reconversie profesională oferit de Universitatea Tehnică din Cluj

Departamentul pentru Educație Continuă, Învățământ la Distanță și cu Frecvență Redusă (DECIDFR) din cadrul Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca continuă programul „Informatică Aplicată şi Programare” şi în acest an.

Programul de studii postuniversitare „Informatică Aplicată şi Programare” este derulat încă din anii ’90 şi reprezintă o şansă reală pentru cei care doresc să facă o reconversie profesională.

Doritorii se pot înscrie online începând cu data de 19 august 2019, de la ora 20. Cursurile vor începe în luna octombrie.

Cursul de reconversie va dura 2 ani (4 semestre) şi va cuprinde 196 de ore de curs şi 504 de ore de aplicaţii (laboratoare).

Taxa de şcolarizare este de 4320 de lei, iar plata se va face în rate.

Pentru acest program sunt eligibili absolvenţii cu diplomă ai unui program de licenţă acreditat în România.

În conformitate cu Legea Educației, absolvenții programului Informatică aplicată și programare vor primi un Certificat de atestare a competențelor profesionale însoțit de un supliment descriptiv al activităților de formare parcurse.

Mai multe informaţii despre acest program de reconversie în IT găsiţi aici.

Sau vă invităm să citiţi un interviu cu unul din profesorii care derulează acest program:

INTERVIU cu Mihai Damian – profesor al Universităţii Tehnice din Cluj care de 20 de ani formează IT-iștiLasă un răspuns

Site creat de