Studentie

Workshopul tinerilor cercetători va avea loc la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca

Universitatea Tehnică Cluj proiect de 1 milion de euro imprimanta 3D autoturisme

În perioada 6-7 iulie, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca va găzdui workshop-ul Young Researchers on Automotive Electromechanical Systems Design, Modeling and Testing (Workshopul tinerilor cercetatori cu activitate în domeniul proiectării, modelării și testării sistemelor electromecanice pentru aplicații auto).

Organizat în cadrul proiectelor FP7 Marie Curie Emda-LoOp și DemoTest-EV, workshop-ul vine în ȋntȃmpinarea tinerilor cercetători din domeniul sistemelor electromecanice cu aplicaţii ȋn domeniul auto.

Ȋn prima zi a evenimentului vor fi organizate prelegeri ale cercetǎtorilor implicați în proiecte şi o sesiune de postere cu activitatea de cercetare a unora dintre tinerii cercetǎtori (masteranzi şi doctoranzi) ai Universitǎţii Tehnice din Cluj-Napoca, dar şi activitatea de cercetare a unor tineri cercetǎtori de la universitǎţi din Italia, Germania şi Belgia.

Ȋn cea de-a doua zi a evenimentului, vor fi susținute douǎ cursuri dedicate tinerilor cercetǎtori, pentru dezvoltarea competenţelor profesionale, respectiv complementare.

De asemenea, se vor discuta noi oportunități de colaborare între parteneri și invitaţi, în vederea colaborǎrii pentru elaborarea de noi propuneri pentru proiecte de cercetare în cadrul programului european de cercetare-inovare Orizont 2020.

Detalii legate de eveniment se regăsesc la adresele www.emda-loop.com și www.demotest-ev.com.

 Coordonatori eveniment: Prof.dr.ing.Claudia Marțiș 

          Ș.l.dr.ing. Anca Iulia Nicu


Lasă un răspuns

Site creat de