Timp liber, Important

Yamba Garden – restaurantul din Cluj care promovează artiştii locali (VIDEO)

terasa restaurant yamba garden cluj

Despre YambaGarden am mai scris noi aici şi aici. Ce ne-a atras atenţia, de curând, la acest local e faptul că aici sunt promovaţi tinerii artişti locali din Cluj-Napoca; şi nu numai!

Periodic, YambaGarden organizează evenimente cu muzică live. Concret, cei care aleg să îşi petreacă seară aici, să savureze o cină delicioasă şi să se bucure de priveliştea superbă, mai au parte de o surpriză!

Este vorba de Roland Miklos, Henczm∆n şi Andrei Gheorghiu care îi încântă cu talentul lor înnăscut pe cei care aleg Yamba Garden.

Artistul Roland Miklos le-a dovedit celor care au trecut deja pragul localului că el şi saxofonul său pot transforma o seară banală în una inedită. Roland Miklos cântă de 9 ani la saxofon şi este unul dintre cei mai apreciaţi artişti ai Clujului când vine vorba de acest domeniu. Printre genurile preferate de Roland se numără jazz-ul, evergreen, romantic, cover, deephouse, chillhouse, tropical house.

De asemenea, Henczm∆n i-a impresionat pe clujenii şi turiştii care au ales să încerce preparatele Yamba Garden într-o ambiantă diferită. Henczman, artist local şi el, creează muzica live folosindu-se de un violoncel şi un looper.

Andrei Gheorghiu, un alt artist local promovat de Yamba Garden, a fost apreciat de clienţii restaurantului. Andrei Gheorghiu este un chitarist activ pe scenă din Cluj. Cântă la chitară de 13 ani şi abordează genuri precum blues, funk, smooth jazz,pop-rock, colorând cu momente de improvizaţie repertoriul său.

Pe cei trei artişti îi puteţi vedea chiar săptămâna aceasta (în zile diferite) în timp ce savuraţi un vin, alături de o cină delicioasă. Bineînţeles, priveliştea de la YambaGarden rămâne punctul forte al acestui restaurant.

Mai multe detalii despre evenimentul la care va fi prezent vineri Roland Miklos găsiţi aici.

Mai multe detalii despre evenimentul la care va fi prezent sâmbătă Henczm∆n găsiţi aici.

Mai multe detalii despre evenimentul la care va fi prezent joi Andrei Gheorghiu găsiţi aici.Lasă un răspuns

Site creat de