Studentie, Important

Zeci de oferte de muncă pentru personalul medical, în acest weekend la Cluj-Napoca

targ joburi medici cluj

Târgul de Job-uri pentru Personalul Medical ajunge sâmbătă în Cluj-Napoca, unde zeci de recrutori vin cu oferte tentante de locuri de muncă pentru cadrele medicale din această zonă.

Așadar, medicii specialiști, medicii rezidenți, asistenții medicali, infirmierii, medicii stomatologi, dar și studenți la medicină din anii terminali sunt așteptați pe 6 noiembrie, începând cu ora 10:00, Casa de Cultură a Studenților – Piața Lucian Blaga, nr. 1-3, cu un CV completat în limba engleză, pentru a întâlni și a sta de vorbă cu agențiile de recrutare, spitalele și clinicile din România și din întreaga Europă, prezente la târg.

Printre  țările  pentru  care  se  recrutează  în  acest  sezon  se  numară  Danemarca,  Suedia,

Norvegia, Germania, Franța, Austria, Elveția, Marea Britanie, Belgia, Olanda și nu în ultimul rând, România. Recrutorii au pregătit oferte excelente pentru personalul medical, salariile oferite acestora ajungând la mii de euro, în funcție de specializare și experiență. Mai mult, medicii care aplică pentru un loc de muncă în străinătate pot beneficia și de alte servicii din partea recrutorilor, cum ar fi cursurile gratuite de limbă străină, obținerea permisului de ședere, respectiv de muncă, ajutor în relocarea familiei și asistență în găsirea unei locuințe.

Târgul de Job-uri se va desfășura între orele 10:00 și 16:00, iar participarea este gratuită. Agențiile de recrutare vor sta la dispoziția candidaților pentru orice fel de întrebari, iar pentru mai multe detalii puteți accesa site-ul www.careersinwhite.com.Lasă un răspuns

Site creat de