Studentie

Zeci de studenți mediciniști vor participa la Cluj Summer University

Cluj Summer University

Disciplina de Sănătate Orală, Reabilitare Orală și Managementul Cabinetului Dentar din cadrul Facultății de Medicină Dentară, Universitatea de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” (UMF) împreună cu Organizaţia Studenţilor Stomatologi Cluj desfășoară programul educațional Cluj Summer University, în perioada 31 iulie – 2 august 2017. Activitățile acestuia vor avea loc în amfiteatrul Multimedia din cadrul Universității, situată pe strada Victor Babeș, numărul 8.

Cluj Summer University este un eveniment cu tema ”Healthcare Management and Entrepreneurship”, care sprijină şi dorește să faciliteze începutul tinerilor absolvenți pe piaţa competitivă a forţei de muncă din domeniul medical. Persoanele care și-au achiziționat biletul pentru congres provin de la diferite centre universitare din țară, cu specializarea Medicină Dentară și Medicină Generală. La eveniment vor lua parte în jur de 90 de persoane.

Participanții vor fi îndrumați și inspirați de 12 speakeri și traineri, de exemplu: Radu Septimiu Câmpian, Decan al Facultății de Medicină Dentară, UMF, Răzvan Cherecheș, Director Executiv Cluj School of Public Health, Universitatea Babeș-Bolyai, Teodora Motorca, freelancer și brand counselor, Răzvan Savu, managing partner Teddy Care și Medical Tours Company – prima clinică stomatologică românească din domeniul turismului dentar, Ionuț Leahu, manager Clinici Dentare Dr. Leahu. Programul conține și o activitate practică, un workshop cu tema ”How to create your own start-up: innovation and product”.

De asemenea, studenții prezenți vor avea șansa să descopere orașul Cluj-Napoca și vor lua parte la festivalul de muzică UNTOLD, al cărui bilet este inclus în costul programului Cluj Summer University.

Evenimentul se află la a doua ediție, prima având loc în anul 2016 sub denumirea de ”Dental Management Summer University”.

Biletele pot fi achiziționate în continuare de pe site-ul www.clujsummeruniversity.eu.Lasă un răspuns

Site creat de