Studentie, Important

Zilele Carierei la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca

admitere 2019 universitatea tehnica cluj

Zilele Carierei la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca – prilej de întâlnire a studenților cu viitorii lor angajatori.

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca(UTCN), prin Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră, organizează în perioada  3-7 aprilie 2017,  „Zilele Carierei „, manifestare ajunsă la cea de a V-a ediție.

Evenimentul este unul dintre proiectele Consilului de Consiliere şi Orientare în Carieră din cadrul UTCN, organizat cu concursul cadrelor didactice din universitate şi al unor companii importante din țară.
Programul cuprinde activități la care sunt invitați studenți, absovenți, cadre didactice ale universității și reprezentanți ai companiilor partenere.

Sunt pregătite, pentru studenți și absolvenți, simulări de interviuri cu reprezentanți ai firmelor participante, precum și o serie de mese rotunde având ca temă principală „Cerințele și provocările reale ale pieței muncii”, informare și consiliere privind tehnici de branding personal pentru o viitoare carieră, precum și două expoziții cu firmele partenere la eveniment, deschise în clădirea UTCN de pe str. George Barițiu 26-28 și Bdul Muncii 103-105.

zilele carierei utcnLasă un răspuns

Site creat de