Studentie

Zilele Marketingului la Cluj-Napoca. Corina Brândușan şi Călin Biriș – printre specialiştii invitaţi

zilele marketingului 2017

Tu cât de multe știi despre marketing? Asociația Studenților Secției de Marketing a pregătit pentru studenții/absolvenții/pasionații de marketing, 3 zile de workshop-uri și speech-uri pe teme de actualitate din domeniul marketingului menite să îi ajute să se dezvolte atât din punct de vedere personal cât și profesional.

Ajuns la a XII-a ediție, evenimentul Zilele Marketingului va aduce în fața publicului specialiști din domeniul marketingului precum, Corina Brândușan, – PR Manager la Jazz in the Park, Călin Biriș – Digital Director, Loopaa Marcom și mulți alții.

Zilele Marketingului este un eveniment care are tradiție în viața studenților clujeni, iar anul acesta va aduce în fața dumneavoastră specialiști care vor vorbi despre teme de actualitate din domeniul marketingului, cu o mare aplicabilitate în viața de zi cu zi.

Din punctul meu de vedere ediția de anul acesta a Zilelor Marketingului va fi mult peste cele din anii anteriori deoarece avem numeroși speakeri tineri care au reușit să își creeze un nume în acest domeniu.

Pe lângă studenți ne dorim să atragem la eveniment și oameni care lucrează deja în domeniul marketingului sau care sunt pasionați de marketing, deoarece scopul nostru principal este să îi ajutăm pe toți cei care activează sau doresc să activeze în domeniul marketingului să se dezvolte.

Suntem de asemenea bucuroși de parteneriatele încheiate atât cu Yardi, care este partenerul principal al acestei ediții cât și cu Uber, care le oferă tuturor participanților care nu au un cont până în prezent o cursă gratuită dacă la activarea contului folosesc cotul ZileleMarketingului”  a declarat președintele Asociației Studenților Secției de Marketing, Mircea Șerban.

Ediția din acest an se va desfășura între 8 și 10 mai, în sala 032 a Casei de Cultură a Studenților. Programul celor 3 zile este disponibil pe pagina de Facebook a evenimentului – https://www.facebook.com/ZileleMarketingului/.

Un aspect foarte important este acela că intrarea participanților este GRATUITĂ, pe bază de înscriere completând formularul următor – https://goo.gl/forms/R0hZ89T90wOUAqU03Lasă un răspuns

Site creat de