Studentie, Important

Zilele Marketingului la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor

Zilele Marketingului

Asociația Studenților Secției de Marketing le-a pregătit studenților, absolvenților, pasionaților de marketing, 3 zile de workshop-uri și speech-uri pe teme de actualitate din domeniul marketingului. Evenimentul doreşte să îi ajute pe aceştia să se dezvolte atât din punct de vedere personal cât și profesional.

Ajuns la a XI-a ediție, evenimentul Zilele Marketingului va aduce în fața publicului specialiști din domeniul marketingului precum, Iulian Haba – Marketing Manager la U-BT Cluj-Napoca, Sebastian Olar – Creative Director la Untold Festival și mulți alții.

Zilele Marketingului este un eveniment care are tradiție în viața studenților clujeni, iar anul acesta va aduce în fața dumneavoastră specialiști care vor vorbi despre teme de actualitate din domeniul marketingului, cu o mare aplicabilitate în viața de zi cu zi.

Anul acesta dorim să ducem Zilele Marketingului la un alt nivel. Dorim să atragem la eveniment și oameni care lucrează deja în domeniul marketingului sau care sunt pasionați de marketing, nu doar studenți și masteranzi, deoarece scopul nostru principal este să îi ajutăm pe toți cei care activează sau doresc să activeze în domeniul marketingului să se dezvolte. Ediția de anul acesta va aduce în fața publicului oameni foarte buni în domeniul marketingului, care le vor vorbi despre secretele din spatele unei campanii de succes și despre teme de actualitate din domeniu, așadar oricine va fi în sală săptămâna viitoare va avea doar de câștigat.”  a declarat Președintele Asociației Studenților Secției de Marketing, Mircea Șerban.

„Partenerul principal al acestui eveniment este Iulius Mall, alături de alţi parteneri precum Netlogiq, Universitatea Babeș-Bolyai, Facultatea de Științe Economice și Gestiune a afacerilor, Uniunea Studenților din România, Consorțiul Organizațiilor Studențești din Cluj-Napoca, OST, SEMA, RATIO, OSE și ASB, cărora le mulțumim pentru sprijinul acordat” au transmis organizatorii.

Ediția din acest an se va desfășura între 23 și 25 mai, iar locația aleasă de organizatori este Facultatea de Științe Economice și Gestiune a Afacerilor (FSEGA), sala 118. Programul celor 3 zile va fi anunțat în curând pe pagina de Facebook a evenimentului – https://www.facebook.com/ZileleMarketingului/.

Un aspect foarte important este acela că intrarea participanților este GRATUITĂ, pe bază de înscriere completând formularul următor – http://goo.gl/forms/ynbqMGwW71 .Lasă un răspuns

Site creat de