Timp liber

10 lucruri pe care le poți face toamna asta

Cum a fost anul 2017 la Cluj-Napoca? Cele mai citite articole din acest an

Și a mai trecut o vară… Ne bate la ușă toamna și mulți avem impresia că nu am făcut mai nimic.

Dacă mai ai lucruri de bifat pe lista nu e prea târziu să fii spontan și să faci tot ce ți-ai propus.

Noi ne-am gândit la următoarele recomandări și sperăm ca următoarea listă să te inspire:

  1. Organizează un grătar cu cei dragi, prietenii sau cu familia. Sunt multe locuri pe lângă Cluj unde poți face liniștit un grătar fără să te deranjeze nimeni. În plus, pe lângă doza de aer curat o să ai parte și de priveliști minunate. Dacă nu ai chef să cari mâncare și vrei să te bucuri mai mult de plimbare găsești câteva pensiuni cu mâncare tradițională.
  2. Fă o escapadă într-un oraș din Europa. Dacă ai fost strângător vara ei bine, acum poți pleca într-un city break și să îi faci un pic invidioși pe cei din jur.
  3. Social night: dacă îți place să fii gazdă atunci poți organiza din când în când o seară cu prietenii, să serviți un pahar de vin lângă o porție de paste gătite de tine plus o prăjitură de sezon. Yummy!!
  4. Va începe o nouă stagiune la Teatrul Național așa că dacă nu ai reușit să vezi vreo piesă de teatru urmărește programul și hai la teatru!
  5. Chiar dacă a trecut vara, încă poți să mergi la piscină și să te bălăcești. În Cluj-Napoca sunt cele 2 bazine olimpice și câteva hoteluri sau spa-uri atât în oraș cât și în alte localități de pe lângă Cluj care au piscine interioare.
  6. Deja unele localuri au anunțat pe paginile de socializare data unor concerte așa că dacă e un artist pe care musai să îl vezi organizează o ieșire și distrează-te.
  7. Seară de bowling / biliard: Dacă ești o persoană competitivă atunci o seară la bowling sau biliard e tot ce ai nevoie. Cu un pic de noroc și concentare poți să lovești toate popicile și STRIKEEE!!
  8. Învață un lucru nou: cum ar fi călăria. E un sport elegant practicat de tot mai mulți români și nu necesită foarte mult timp cum e în cazul în care vrei să înveți o limbă nouă.
  9. Fă un gest frumos sau donează lucruri. Cu toții avem haine pe care nu le mai purtăm sau cărți de care s-ar bucura alți oameni. Pe lângă haine, cărți etc poți dona oricând sânge la centrul de transfuzii pentru că din păcate e mereu criză de sânge, iar unii oameni au nevoie urgent.
  10. Fă ceva homemade. Fie că faci dulceață, pui murături sau faci diferite decorațiuni de toamnă e ceva nou pe care l-ai făcut tu fără ajutorul cuiva.

Dacă aveți și voi sugestii le așteptăm pe adresa redacției. Spor și distracție plăcută!

photo by Adam Freundlich

Cluju’ îi fain şi toamna! Şase locuri din Cluj-Napoca de unde poţi admira culorile toamnei (FOTO)Lasă un răspuns

Site creat de