Important, Timp liber

5 motive pentru care merită să mergi la YambaGarden

5 motive pentru care merită să mergi la YambaGarden

Puţine sunt locurile publice din care poţi admira oraşul Cluj-Napoca de la înălţime. Cu toţii ştim că de pe Cetăţuie sau strada Uliului te poţi bucura de panorama Clujului, însă mulţi dintre noi ne-am zis de atâtea ori, ajunşi în vârful colinei, ce bine ar fi să putem sta tolăniţi pe un scaun şi să savurăm o limonadă sau, de ce nu, un preparat gustos.

Redactorul cluju.ro a pregătit o listă de cinci motive pentru care merită să mergi (cel puţin o dată) la YambaGarden:

  • Priveliştea

Fără să devenim repetitivi, nu putem începe acest top fără să menţionăm priveliştea pe care o oferă terasa şi restaurantul YambaGarden. Fie că vrei să bei o cafea, să savurezi un vin sau o bere de calitate sau să iei cina cu persoana iubită sau cu colegii de muncă, la YambaGarden te vei simţi foarte bine datorită belvederii de care te poţi bucura. Ce poate fi mai plăcut într-o seară de vară decât să admiri Clujul de la înălţime în compania celor dragi?

Yamba Garden

  • Mâncarea

Meniul YambaGarden este unul divers, însă nu este încărcat. Chef Şuşcă care ne-a explicat că este extrem important ca meniul să conţină trei – patru feluri de supe, paste, burgeri, etc, tocmai pentru ca mâncarea să nu fie gătită în regim fast-food: „Gătitul este o artă!„.

Peste 80% din preparatele Yamba Garden sunt „Home Made”, iar bucătarii gătesc folosind foarte puţin ulei, fără E-uri şi conservanţi, axându-se pe mâncare de calitate şi sănătoasă. Supele cremă, preparatele din vită, raţă, peştele şi salatele bogate sunt doar câteva din atuurile bucătăriei Yamba. În meniu găseşti, de asemenea, o gamă variată de preparate vegetariene.

  • Evenimentele

La YambaGarden sunt organizate evenimente în fiecare săptămână. De exemplu, în sezonul rece, la YambaGarden au cântat live în fiecare weekend saxofonistul Roland Miklos, Bianca Oneţ (concurentă Vocea României), violonistul Henczmann, chitaristul Andrei Gheorghiu. De asemenea, la YambaGarden au fost marcate şi cele mai importante sărbători din acest an: Valentine’s Day, Dragobetele, 1 Martie, Ziua Femeii.

Cu siguranţă, evenimentele numeroase pregătite de cei de la YambaGarden ne-au făcut să revenim de fiecare dată.

  • Băutura

YambaGarden a introdus din această săptămână şi meniul de vară. Astfel, temperaturile ridicate pot fi domolite cu limonade, fresh-uri sau smoothie-uri pregătite pe loc.

Meniul de băuturi este extrem de divers, motiv pentru care puteţi încerca o sumedenie de cocktail-uri, long drinks, cidru, bere şi vinuri.

Noi vă recomandăm să gustaţi şi produsele casei: YambaGarden, Yamba Amaretto, Cerveza Yamba.

  • Susţinerea pentru artiştii locali

Am lăsat la final acest motiv pentru că la fel ca atunci când mâncăm “păstrăm ce e mai bun la final”. Ce ne-a atras atenţia încă de la bun început, este că YambaGarden susţine artiştii locali (mai ales pe cei aflaţi la început de drum). Un bun exemplu îl reprezintă Roland Miklos, Bianca Oneţ, Henczman, Andrei Gheorghiu (pe care i-am enumerate mai sus).

De asemenea, artiştii plastici pot profita de oportunitatea de a-şi expune lucrările în restaurantul şi terasa YambaGarden. Aici, clienţii pot opta să achiziţioneze o anumită lucrare, iar asta e dovada clară de susţinere a tinerilor artişti locali.

Csaba Antal Konyicska este un astfel de artist, care a ales să îşi expună lucrările le YambaGarden. Mai mult, restaurantul a organizat şi un vernisaj la care au participat peste 80 de persoane.

Dacă eşti artist şi ţi-am stârnit interesul îi poţi contacta pe cei de la YambaGarden la numărul de telefon 0757.063.845 sau direct pe pagina lor de Facebook: YambaGarden.

BONUS: Staţi cu ochii pe pagina de Facebook YambaGarden. Cei de acolo organizează în mod regulat concursuri prin care oferă vouchere de consumaţie. Şi nu vorbim de sume modice, ci vouchere pe care le poţi folosi pentru a lua cina tu şi persoana dragă; gratuit!

Acestea sunt doar câteva din motivele pentru care ne-a plăcut să revenim la YambaGarden. Ba chiar ne-am mutat biroul într-o zi pe terasa lor. Liniştea, priveliştea şi conexiunea bună la Wi-Fi ne-au inspirit pentru articolele cluju.ro.


Mai multe detalii găsiţi pe pagina de Facebook Yamba Garden.

Strada Rahovei, nr. 7A

Telefon: 0757.063.845Lasă un răspuns

Site creat de