Timp liber, Important

Alessandro Safina, invitat special la concertul Andrea Bocelli din Cluj-Napoca

alessandro safina concert la cluj

In mai putin de 10 zile, marele tenor italian, Andrea Bocelli va fi prezent in Romania, pentru a sustine doua concerte exceptionale: la Bucuresti, pe 22 Iunie, in Piata Constitutiei si la Cluj Napoca, pe 25 Iunie, pe Cluj Arena.

Datele generale sunt deja cunoscute, cele conform carora organizatorii isi doresc sa depaseasca limitele impuse in peisajul romanesc al concertelor si sa ofere, pe langa calitatea artistului si a spectacolului in sine, si calitate la nivelul organizarii. Din acest motiv intreaga desfasurare de forte va incepe inca din 16 iunie, cu cel putin o saptamana inainte de concerte, timp in care peste 500 de oameni vor munci zi si noapte pentru a asigura un set-up fara cusur. Si in semn de gratitudine pentru publicul nostru, care a ales sa petreaca o seara de neuitat in compania marelui tenor, pregatim o serie de surprize care, speram noi, sa lase o amintire si mai placuta a evenimentului.

De asemenea, numarul si importanta invitatilor sunt unele de prestanta internationala, cu totii venind sa completeze bucuria unor spectacole – eveniment.

Si pentru ca numele Andrea Bocelli atrage doar oameni de calitate, organizatorii anunta cu bucurie prezenta pe scena si a unui alt iubit tenor Italian, deja cunoscut publicului roman: Alessandro Safina. Cu o voce limpede, puternica si senzuala, dar si cu un timbru impecabil, Alessandro Safina a devenit cunoscut de-a lungul timpului, impresionand prin capacitatea sa de a imbina cu succes opera cu genurile pop, jazz, blues sau rock. Alessandro Safina a cucerit scenele lumii, avand privilegiul de a colabora cu numerosi artisti internationali, printre care: Elton John, Carlos Santana, Rod Steward, Jose Carreras, dar si cu ai nostrii Brio Sonores si Amadeus.

O noua surpriza anuntata de catre organizatori este un moment artistic de dans, o coregrafie special creata pentru cele doua evenimente de catre Mihai Petre. Echipa de dansatori va fi formata din Paolo Campigotto si Alina Petre, care au adunat in palmares numeroase premii, fiind multipli campioni ai Romaniei la diverse competitii, insa si cu premii importante la campionate de talie internationala.

Reamintim faptul ca, pe scena, invitatii deja anuntati, nume sonore ale industriei muzicale, precum Andrea Griminelli, Ilaria Della Bidia, Elisa Balbo, Elizabeth Sombart, maestrul neintrecut al naiului, indragitul Gheorghe Zamfir si copilul-minune al pianului, Fabiani Prcsina, vor fi acompaniati de artisti ai Orchestrei si Corului Operei Nationale Bucuresti si de cei ai Orchestrei si Corului Operei Nationale din Cluj-Napoca, cu o componenta de peste 70 de instrumentisti si 60 de coristi.

Astfel, atat scena din Piata Constitutiei, cat si cea de pe Cluj Arena, va fi plina de oameni cu o experienta impresionanta, de artisti ce traiesc pentru a darui bucurie si trairi cu adevarat spectaculoase prin fiecare sunet, prin fiecare nota.

Ne bucuram sa va anuntam ca cele doua spectacole Andrea Bocelli vor fi unice, pline de emotie, de caldura, de voci frumoase si puternice, de dansuri spectaculoase, special gandite pentru voi, publicul din Romania.

Deci, nu ratati, intalnirea cu Andrea Bocelli si invitatii sai, pe 22 Iunie in Piata Constitutiei din Bucuresti si pe 25 Iunie pe Cluj Arena din Cluj Napoca. Biletele inca mai sunt disponibile in reteaua Eventim si credeti-ne, nu ati vrea sa lipsiti!

Alessandro Safina, unul dintre cei mai populari tenori din lume, a concertat aseară la Cluj-Napoca (VIDEO)

4500 spectatori la concertul Alessandro Safina din ClujLasă un răspuns

Site creat de