Uncategorized

Alexandra Vaidahazan, legitimata la U Cluj, termina anul competitional cu inca o medalie de aur

Alexandra Vaidahazan

Sportiva Alexandra Vaidahazan, legitimata la CS Universitatea Cluj-Napoca, a terminat anul competitional cu o noua medalie de aur. Alexandra a obtinut, ieri, locul I la Cupa Federatiei Romane de Culturism si Fitness desfasurata la Beclean. Sportiva s-a impus la categoria Bikini Fitness Senioare +172 cm.

Pentru Alexandra Vaidahazan anul 2015 a fost unul plin de reusite si trofee. Medalia de aur obtinuta ieri se alatura altor doua medalii de aur obtinute pe parcursul anului. Este vorba de locul I la Campionatele Nationale de Culturism si Fitness Cluj-Napoca 2015 si locul I la Cupa Romaniei 2015.

Anul competitional 2015 a ajuns la final, insa munca grea si antrenamentele Alexandrei nu se opresc aici. Dupa o pauza scurta si bine meritata sportiva, alaturi de antrenorul ei, se va intoarce in sala cu gandul la competitiile din 2016. Iar pentru anul viitor, clujeanca are planuri marete. Aceasta este hotarata sa concureze in competitii europene si mondiale, insa este constienta ca pentru acest obiectiv va avea foarte mult de muncit. Vointa si serioizatate sunt, insa, principalele calitati ale sportivei legitimate la CS Universitatea Cluj.

De apreciat este faptul ca sportiva, in varsta de 27 de ani, a inceput sa practice acest sport de aproape 3 ani. Este o perioada scurta de timp in care Alexandra Vaidahazan a aratat ca ambitia si seriozitatea te pot duce pe primul loc.Lasă un răspuns

Site creat de