De Vazut, Important

Alţi 4 artişti care au avut concerte la UNTOLD au fost amendaţi de Jandarmeria Cluj

Alţi 4 artişti care au avut concerte la UNTOLD au fost amendaţi de Jandarmeria Cluj

În urma analizării imaginilor și înregistrărilor video din timpul festivalului Untold, Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca a aplicat noi sancțiuni contravenționale pentru 4 artiști, care au prezentat în concert cântece cu versuri care conțin un limbaj vulgar, licențios sau rasist.

Cele 4 persoane au fost sancționate cu amendă în valoare de 1000 de lei fiecare, conform art. 2, alin 1) din Legea 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

În continuare, ne reafirmăm angajamentul de a proteja drepturile și libertățile individuale ale tuturor persoanelor, indiferent de categoria socială sau etnică, atâta timp cât acestea respectă prevederile legale„, a transmis Jandarmeria Cluj.

Potrivit unor surse Cluj24, printre artiștii amendați se numără Cătălin Ștefan Ion (Cheloo) și Bogdan Ionuț Pastacă (Ombladon) de la Paraziții, dar și Macanache (Constantin-Bogdan Dinescu).

Jandarmii din Cluj l-au amendat pe Gheboasă cu 1000 de lei pentru „versuri vulgare şi rasiste”2 Comments

  1. Da, intr-adevar, oamenii care au venit la ei la concert nu stiau la cine vin 🙂

    Pare lipsit de sens, dar cumva e de inteles, au fost si multi minori pe acolo. Felicitari jandarmeria romana, pe jumatate aveti dreptate. Totusi sa nu uitam ca fanii acelor artisti le stiau versurile deja.

    Apreciez ca amenda nu a fost una exorbitanta, nu ar fi fost corect fata de artisti.

Lasă un răspuns

Site creat de