Important, Studentie

ASB Cluj organizează evenimentul Busy 4 Business Week

Academia Minților Creative vine la Cluj

Recent, studiile au relevat o creștere semnificativă a dorinței tinerilor din România de a deveni antreprenori. Cu toate acestea, obstacole precum lipsa mentoratului, a cunoștințelor specializate și a resurselor financiare îi împiedică să-și transforme visul în realitate.

În acest context, Busy 4 Business Week, un proiect cu o istorie de 15 ani, a luat angajamentul de a dezvolta tinerii din Cluj-Napoca și de a le oferi abilitățile necesare pentru a deveni antreprenori de succes.

Prin intermediul invitaților de marcă, acest proiect continuă să inspire și să ghideze viitorii lideri de afaceri.

Busy 4 Business Week: Creștere și Învățare în Antreprenoriat

Pentru a 15-a ediție, Busy 4 Business Week se axează asupra unei teme fundamentale în antreprenoriat: crearea, validarea și scalarea conceptului de afacere. Participanții vor avea oportunitatea unică de a învăța cum să dezvolte o afacere de la zero și de a descoperi mecanismele necesare pentru a-și valida cu succes ideile pe piață.

Pentru a face această experiență și mai captivantă, proiectul oferă participanților șansa de a câștiga premii în bani în valoare de peste 5000 de lei.

Data și Locația Evenimentului

Busy 4 Business Week 2023 va avea loc în perioada 6-9 noiembrie la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca. Detalii complete despre program și locație pot fi găsite pe pagina evenimentului: https://www.facebook.com/Busy4BusinessWeek.

Beneficii Pentru Participanți

  • Oportunități de Networking și Colaborare: Busy 4 Business Week oferă participanților șansa de a întâlni și colabora cu antreprenori de succes din Cluj-Napoca și cu alți tineri dornici să înceapă un drum în antreprenoriat.
  • Învățare și Dezvoltare: Participanții vor trăi experiența vieții de antreprenor, participând la provocările create de echipa de organizare și învățând de la invitații de marcă abilitățile și cunoștințele necesare pentru a gestiona cu succes o afacere.
  • Susținere Pe Termen Lung: Busy 4 Business Week nu se încheie odată cu evenimentul. Oferim participanților acces la resurse și suport continuu pentru a-și dezvolta afacerile pe termen lung.

Cum Vă Puteți Înscrie

Pentru a face parte din această experiență, vă invităm să completați următorul formular de înscriere: https://forms.gle/fmZXGSuWRmdk1SNeA

Organizatori

Proiectul Busy 4 Business Week este organizat de Asociația Studenților de la Facultatea de Business (ASB) din Cluj-Napoca, o organizație cu o tradiție de peste 26 de ani în sprijinirea tinerilor pasionați de antreprenoriat și dezvoltarea viitoarei generații de antreprenori de succes.
Site creat de