Studentie, Important

Au început înscrierile la Future Up, proiectul care lansează cariera tinerilor din Cluj-Napoca

Future Up vine în ajutorul studenților dornici să intre pe piața muncii din Cluj-Napoca

FutureUp, proiect organizat de Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai (OSUBB), revine cu cea de-a treia ediție dedicată studenților și tinerilor absolvenți dornici să-și înceapă cariera în cele mai importante domenii de activitate din Cluj-Napoca.

Între 24 martie și 7 aprilie, peste 100 de tineri vor avea ocazia să își îmbunătățească cunoștințele, să dobândească experiență și să își dezvolte abilitățile personale și profesionale într-un mediu de lucru real.

Ediția cu numărul 3 a proiectului FutureUp se bucură de susținerea a 6 companii partenere, lideri în domeniile lor de activitate: Emerson, MDPI, ARRK, Relevo Digital, Zynk și Capital Imobiliare.

Împreună cu aceste companii, FutureUp își propune să ofere tinerilor interesați de domeniile IT, Științe, Business, Marketing, Finance și Sales oportunități unice de dezvoltare și integrare pe piața muncii.

Participanții vor fi pregătiți pentru ocuparea postului dorit prin intermediul trainingurilor și workshopurilor organizate de companiile partenere, care le vor delega sarcini de lucru pentru a-i ajuta să-și îmbunătățească abilitățile profesionale.

FutureUp oferă, de asemenea, oportunități de dezvoltare în afara programului de pregătire profesională, inclusiv conferințe, workshopuri, consultări de tineret și activități de socializare.

În data de 2 martie, tinerii din Cluj-Napoca vor putea participa la Career Talk, un eveniment de orientare profesională construit pe modelul unei biblioteci vii, ce oferă oportunitatea unică de a discuta în mod direct cu reprezentanții celor mai proeminenți actori de pe piața muncii și de a dobândi cunoștințe valoroase despre diverse domenii de activitate.

Motto-ul proiectului FutureUp, „Skyrocket your future!”, subliniază angajamentul proiectului de a ajuta tinerii să-și atingă obiectivele de dezvoltare profesională și să își lanseze cariera în cele mai promițătoare domenii de activitate.

Înscrierile se desfășoară între 22 februarie și 15 martie, procesul de selecție și repartizare a participanților constând în completarea unui formular de înscriere și participarea la un interviu.Lasă un răspuns

Site creat de