Studentie, Important

Călătorește, Învață și Crează Conexiuni cu AIESEC Cluj: Recrutări de Toamnă

recrutari AIESEC Cluj

Hei, ai auzit? Cea mai mare organizație de tineri la nivel internațional a început recrutările de toamnă.

Ce este AIESEC?

AIESEC este o organizație internațională de tineri care își dorește să dezvolte abilitățile de leadership în cât mai multe persoane din întreaga lume, prin programele de schimb de experiențe, evenimentele locale și chiar voluntariatul ca și membru în organizație. AIESEC a fost fondat în 1948 și este una dintre cele mai mari organizații de tineret din lume, cu membri activi și activități desfășurate în peste 100 de țări.

Cu o structură globală, în mai multe țări și pe mai multe teritorii, este compus din tineri voluntari care promovează valorile organizației zilnic prin proiectele desfășurate și prin atitudinile axate pe pacea și înțelegerea internațională, prin abilitățile de leadership și schimbarea pozitivă în societate. Se promovează dezvoltarea personală și profesională a tinerilor și le oferă oportunități de a-și dezvolta abilitățile de leadership, de a participa la proiecte de impact social și de a experimenta schimbul cultural și profesional la nivel internațional.

”Să fac parte din AIESEC mi-a deschis orizonturile din toate punctele de vedere: am întâlnit oameni care mi-au devenit prieteni, mi-am întrecut limitele în moduri în care nu am crezut că va fi posibil, m-am dezvoltat și încă mă dezvolt pe zi ce trece pentru a deveni Kira care voiam sa fiu când eram mică.”

  • Kira, membru AIESEC din octombrie 2021

Ce beneficii ai și în ce fel te poți dezvolta aici?

Ca și membru în AIESEC ai beneficiile pe care mulți tineri nu le au la vârsta ta. Spre exemplu, ai parte de o dezvoltare personală și profesională bazată pe activități practice, în medii provocatoare; ai parte de training-uri și de activități de învățare experiențială care îți oferă șansa de a-ți dezvolta abilitățile de comunicare, marketing, planificarea proiectelor și multe altele.

Dezvoltarea ca membru AIESEC este un proces complex și valoros, care implică participarea activă la proiecte și evenimente pentru dezvoltarea abilităților practice. AIESEC promovează, de asemenea, dezvoltarea abilităților de leadership, oferind oportunitatea de a prelua roluri de conducere și de a se implica în organizație,  totul contribuind la creșterea încrederii în sine și la pregătirea membrilor pentru viitor.

”Prin propria mea experienta ca membru al organizației AIESEC, aș putea spune că aici am început să mă descopăr mai bine când vine vorba de potențialul pe care îl am și modul în care pot să folosesc acest potențial pentru a mă dezvolta în fiecare zi pe mine și pe cei din jurul meu.”

  • Robert, membru AIESEC din octombrie 2022

Resurse Umane

Prin diferitele programe derulate de organizație, tinerii au posibilitatea să sprijine alți tineri din țara lor să acceseze experiențe unice în străinătate. Colaborând cu birourile AIESEC din întreaga lume, aceștia au oportunitatea de a ghida participanții în a alege și a beneficia de o experiență de schimb AIESEC.

”Ca voluntar în AIESEC m-am descoperit, am învățat mai multe despre mine, lumea ce mă înconjoară și mi-am găsit pasiunea. Am ieșit din zona mea de confort și mi-am dovedit că nimic nu este imposibil. Am crescut, dar nu am făcut- o singură, pentru că AIESEC a fost langa mine, ca o familie, care m-a încurajat la fiecare pas. Nu regret nimic în experiența mea de voluntariat aici, poate doar că nu m-am înscris m-ai devreme…”

  • Didi, membru AIESEC din martie 2023

Marketing

 Tinerii au șansa de a-și folosi creativitatea și abilitățile analitice pentru a dezvolta campanii promoționale care atrag clienți către programele, evenimentele și inițiativele AIESEC. Aceștia analizează comportamentul clienților, generează idei inovatoare și colaborează pentru a le implementa, contribuind astfel la consolidarea imaginii, a acoperirii și a impactului organizației.

Vânzări

Tinerii implicați au oportunitatea de a lucra în vânzări corporate sau non corporate, angajând companii și organizații locale pentru a crea stagii, proiecte sau evenimente dedicate tinerilor. Ei se ocupă de gestionarea relațiilor cu clienții, învață dinamica organizațiilor și asigură integrarea internilor în țara lor de origine.

Resurse Umane

AIESEC investește în identificarea și dezvoltarea celor mai talentați membri ai echipei. Prin intermediul departamentelor de „Resurse Umane”, tinerii dezvoltă planuri de formare și dezvoltare, monitorizează performanța și implementează sisteme care să recunoască realizările, precum și să recruteze noi membri talentați în echipa locală.

AIESEC este o platformă de dezvoltare pentru tineri, unde aceștia pot să-și exploreze potențialul, să își dezvolte abilitățile și să aducă schimbări în lume. Programul diversificat al organizației oferă o gamă largă de posibilități, de la dezvoltarea abilităților de leadership la experiențe internaționale și implicarea în proiecte sociale de impact. Cu tineri dedicați și angajați în întreaga lume, AIESEC continuă să inspire și să mobilizeze generațiile tinere pentru a deveni lideri ai viitorului.

”În AIESEC am găsit suport, o comunitate de oameni frumoși pe care îi pot numi acum prietenii mei dintr-un oraș inițial străin mie. Am ajuns să-mi cunosc valorile, să mă dezvolt prin provocări și să explorez culturi foarte diferite de a mea. Organizația asta mi-a deschis calea spre opțiuni de carieră la care nu m-aș fi gândit și mi-a demonstrat că orice skill chiar se poate învăța de la zero.”

  • Mara, membru AIESEC din octombrie 2022

Te dezvolți pe tine prin abilitățile de comunicare, înveți să conduci o echipă, ești pus într-un mediu provocator și ai ocazia să cunoști și să-ți faci conexiune din toate țările și din toate domeniile. Ce mai aștepți? Înscrie-te acum!

Despre AIESEC:

Organizaţia AIESEC România a fost înfiinţată în 1990, dar la nivel global AIESEC există din 1948, până în prezent extinzându-se în peste 100 țări. În România AIESEC este prezentă în 11 oraşe şi este una din cele mai mari organizaţii conduse de tineri. AIESEC urmărește dezvoltarea leadership-ului în tineri și crearea unui impact pozitiv în comunitate, prin oportunități locale sau programe de schimb internaționale.

Articol realizat de Alexandra PopescuLasă un răspuns

Site creat de