Studentie, Important

Cantina Universității Tehnice Cluj din Campusul Observator a fost modernizată

Cantina Universității Tehnice Cluj din Campusul Observator a fost modernizată

Începând de luni, 9 ianuarie, studenții Universității Tehnice din Cluj-Napoca, vor putea lua masa în spațiul nou amenajat al cantinei din Campusul Observator.

Cu o investiție de peste 2 milioane lei, s-a încheiat prima etapă dintr-un proiect amplu care presupune
reabilitarea în întregime a spațiului destinat servirii mesei, din Campusul Observator.

„Momentan, investițiile au vizat partea cea mai importantă din întregul edificiu, respectiv, bucătăria, care a fost modernizată la standarde europene în ceea ce privește echipamentele pentru pregătirea și prepararea alimentelor, dar și întregul sistem de instalații electrice, sanitare, termice și de ventilare aferente.

A doua fază a proiectului presupune amenajarea spațiului de servire a mesei și va avea loc în cea de-a doua parte a anului curent.

Lucrarea face parte dintr-un proces amplu de amenajare a spațiilor universității, pe care conducerea UTCN îl are în vedere în mod constant și permanent, pentru a oferi studenților condiții de studiu și cazare dintre cele mai moderne” a transmis UTCN.

cantina campus observator
cantina universitatea tehnica cluj


2 Comments

  1. În sfârșit s-a renovat și Cantina noastră. Că pe când eram eu student, acum 10-15 ani, arăta ca atunci când a făcut-o mama ei (deși mâncarea era relativ ieftină). Merg și eu mâine să iau prânzul, din nostalgie și curiozitate. 😉 Felicitări conducerii Universității Tehnice pentru că s-a gândit să investească în condiții studenților! Keep on! 🙂

Lasă un răspuns

Site creat de