Liceu, Important

UTCN începe lecțiile de pregătire la matematică pentru examenul de admitere și bacalaureat

UTCN va începe anul universitar 2021 – 2022 cu activități didactice față în față

În 26 februarie, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN) începe lecțiile de pregătire la matematică pentru examenul de admitere și bacalaureat.

Cursurile sunt gratuite și vor fi susținute de cadrele didactice din cadrul Departamentului de Matematică al universității.

Structura, tematica și modul de expunere va fi unul interactiv, cu participarea celor interesați, cursurile fiind gândite pentru a veni în sprijinul elevilor de liceu, atât pentru admiterea la facultate cât și în vederea pregătirii examenului de bacalaureat. Sesiunile de pregătire se vor desfășura online, în fiecare sâmbătă, începând cu 26 februarie 2022.

Accesul la platforma online este liber și nu necesită autentificare iar programul de pregătire și linkurile de conectare sunt anunțate pe:

  • https://admitereonline.utcluj.ro/matematica/,
  • pagina de facebook a admiterii https://www.facebook.com/Admitere.UTCN,
  • pagina de facebook a universității https://www.facebook.com/utcluj.ro/.

Întrebările relevante din timpul cursurilor se vor publica în zona de ”Întrebări și răspunsuri” aferente fiecărei întâlniri. Răspunsurile la întrebări se vor da și se vor publica, împreună cu materialele prezentate, pe pagina web https://admitereonline.utcluj.ro/matematica/.

 Simularea examenului de admitere  este programată în data de 7 mai 2022.

Orice întrebări legate de admitere se pot adresa pe canalele sus menționate sau Biroului de Admitere al UTCN la admitere@utcluj.ro , tel. 0264 401 328.Site creat de