Important, Social & Cultura

Cazare gratuită pentru căței la hoteluri în perioada Electric Castle

Cazare gratuită pentru căței la hoteluri în perioada Electric Castle

Pedigree oferă 100 de locuri la hoteluri de căței din București, Cluj și Timișoara pentru prietenii blănoși ai participanților la festival.

Părinții de căței care merg la Electric Castle se pot înscrie prin formularul oficial (https://pedigree.mhmr.ro/) în care trebuie să completeze un chestionar despre prietenul blănos.

Apoi, își pot lăsa patrupezii pe mâini sigure pentru a se bucura de festival.  

Părinții de căței se pot înscrie în perioada 5-9 iulie prin completarea formularului în care vor include informații detaliate despre patrupezi. Selecția și validarea se vor face în perioada 10-15 iulie în funcție de criteriile de eligibilitate și în ordinea înscrierii. În urma validării, participanții vor primi un cod pe care îl vor folosi în momentul rezervării locului la hotelul pentru căței. Apoi, blănoșii vor putea fi cazați oricând în intervalul ales din perioada 17-21 iulie.

Participanții la concurs pot câștiga un loc dintr-o listă de 10 hoteluri din București, Cluj și Timișoara care au pregătit deja spații confortabile pentru cățeii ai căror părinți se vor afla la festival în perioada 17-21 iulie: Hotel Ham Ham din Cluj, Planeta Ham Ham din București, Ringstar Pet Hotel din București, ZenPet Club din București, Very Important Pets din București, Pet Resort din București, Urban Pets din București, Dog Resort din București, Hotel Canin din Timișoara, Fabiss din Timișoara.

Pentru a se asigura că toți cățeii se vor simți bine, iar părinții se bucură de festival, hotelurile specializate au o listă de criterii de selecție care se aplică și în cazul competiției.

  • Vaccinuri și deparazitare: Toți cățeii trebuie să aibă la zi toate vaccinurile uzuale, inclusiv vaccinul contra tusei de canisă; deparazitarea internă și externă trebuie să fie efectuate recent; iar părinții sunt rugați să prezinte carnetul de sănătate al cățelului la check-in.
  • Confort: Părinții sunt încurajați să aducă un obiect personal al câinelui (jucărie, paturică, tricou) pentru a-l ajuta să se simtă mai confortabil în mediul nou.
  • Comportament și socializare: Câinele trebuie să fie obișnuit cu traiul în interior, trebuie să fie sociabil cu alți câini de talie similară și cu oamenii. La check-in este obligatoriu ca blănosul să aibă zgardă (piele/textil).

Pedigree este parte din Mars Petcare, care consideră că fiecare animal merită o familie iubitoare și susține adăposturile de animale și pe cei care își doresc să adopte un prieten blănos. Prin urmare, colaborarea cu Electric Castle din acest an va include și un mesaj puternic de încurajare a adopțiilor, care va fi urmat de campania de donații de hrană către adăposturi din luna octombrie, cu ocazia Zilei Mondiale a Animalelor.Lasă un răspuns

Site creat de