Timp liber, Important

Ce preferă clujenii într-o zi toridă de vară?

Pensiunea Casa Moteasca

În zilele caniculare de vară, când temperaturile se apropie sau chiar depășesc 35˚C, cel mai preferat loc pentru relaxare este o piscină cu apă cât mai rece, dar o atmosferă incendiară.

Clujul, dar și zonele din jurul acestuia, au de oferit cele mai irezistibile oferte când vrei să iei o pauză de la tot ce înseamnă muncă și în timp ce soarele îți colorează pielea, să savurezi un cocktail pe marginea unei piscine.

Pensiunea „La Mesteceni”, situată la doar 14km de oraș și agitația sa, dispune de 3 piscine, cele două exterioare fiind dedicate pentru adulți, respectiv pentru cei mici, iar cea interioară dispune de hidromasaj, înnot contracurent și masaj cervical.

Mai mult decât atât, pensiunea este dotată cu 2 saune – una uscată și una umedă – dotate cu un șoc duș pentru răcorire, jacuzzi exterior cu apă încălzită, lounge cu șemineu, un mic salon pentru servirea unor gustări și băuturi, vestiare pentru Radu și pentru Rada, 2 saloane de masaj si unul pentru împachetări corporale, terase panoramice și loc de relaxare la umbra teilor bătrâni.

Toate acestea sunt puse la dispoziția clienților pentru o relaxare deplină.

pensiunea la mesteceni
Ce preferă clujenii într-o zi toridă de vară? 7

Sungarden Golf & Spa Resort, situată într-o pădure la doar 10 km de centrul orașului Cluj-Napoca oferă acces la zona Aqua Experience, care include facilități de fitness, o piscină interioară cu hidromasaj, o baie turcească, o sală de relaxare, o saună cu infraroșu și un bazin cu apă sărată.

Ocupând o suprafață de 20 de hectare, această proprietate are și un teren de golf cu 9 găuri, unde cei pasionați se pot înconjura de natură pe parcursul unei runde de golf.

ngarden Golf & Spa Resort
Ce preferă clujenii într-o zi toridă de vară? 8

Oxygen Pool&Lounge pune accent pe relaxare, dar și pe nevoia ta de deconectare. În incinta complexului se găsește o zonă de acces general, un open space generos cu șezlonguri confortabile din ratan, acoperite de saltea și perniță, unde razele soarelui pătrund pe tot parcursul zilei.

Mai mult decât atât, ai puncte de încărcare a telefonului/tabletei, iar în apropiere te poți bucura de zona de relaxare, savurând preparatele delicioase pregătite special pentru turiștii pofticioși.

Oxygen Pool&Lounge
Ce preferă clujenii într-o zi toridă de vară? 9

În localitatea Sălicea, situată la doar 15km de Cluj-Napoca, ne întâmpină Sun Tropez, locație care este deschisă zilnic, în intervalul 10:00 – 20:00.

Aici intrarea se face exclusiv pe bază de rezervare online, pe site-ul lor, iar la dispoziția oaspeților sunt puse 400 șezlonguri și 20 baldachine, parcare cu 200 de locuri, restaurant cu terasă de servire a mesei și bar pentru servirea de băuturi alcoolice și non-alcoolice.

Atracția principală, însă, sunt cele șase piscine structurate astfel: 2 piscine pentru copii până în 5 ani, o piscină pentru copii între 5 și 12 ani, o piscină mixtă pentru adolescenți și adulți și 2 piscine doar pentru adulți (18+), cu două tipuri de plajă (iarba si dale) și tun de spumă pentru o atmosferă „incendiară”.

sun tropez salicea
Ce preferă clujenii într-o zi toridă de vară? 10

Pentru încă puțină oază de liniște, înafara orașului, Pensiunea Casa Moțească este alegerea perfectă.

Situată în comuna Mihai Viteazul, Casa Moțească are de oferit, pe lângă cele două piscine de care poți profita din plin, un restaurant cu mâncare tradițională, o grădină spațioasă unde cei mici se pot juca, iar adulții mai profită puțin de soare și liniște.

Cireașa de pe tort vine însă cu excursiile turistice organizate de pensiune. La doar 10 minute de mers cu mașina, oaspeţii pot ajunge în oraşul Turda şi la Castelul „Prinţul Vânător”. Mormântul lui Mihai Viteazu se găseşte tot la 10 minute de mers cu maşina.

pensiunea casa moteasca
Ce preferă clujenii într-o zi toridă de vară? 11

Sper că te-am convins să dai o tură până la Cluj într-o zi toridă de vară și să te convingi singur că poți avea parte de relaxare și distracție în același timp, în fiecare locație pe care am enumerat-o.

Articol realizat de Marina Iulia TemleLasă un răspuns

Site creat de