Timp liber

Cenaclul Flacăra revine la Cluj-Napoca | La eveniment vor participa Andrei Păunescu, Mircea Baniciu, Ducu Bertzi, Emeric Imre

Cenaclul Flacăra revine la Cluj-Napoca | La eveniment vor participa Andrei Păunescu, Mircea Baniciu, Ducu Bertzi, Emeric Imre

La cererea publicului, organizatorul Spotlight redeschide porțile Cenaclului Flacăra pe 11 noiembrie, ora 20:00, la cinema Florin Piersic.

La eveniment și-au anunțat participarea: Andrei Păunescu și trupa Totuși, Mircea Vintila, Mircea Baniciu, Ducu Bertzi Alexandru, Cristi Minculescu, Magda Pușkaș, Cristian Buica, Emeric Imre, Vanghele Gogu Vali Moldovan și alți invitați surpriză.

Cenaclul Flacăra reprezintă cel mai mare fenomen de cultură vie, tânără care a apărut în România după al Doilea Război Mondial. Este un fenomen creat de Adrian Păunescu prin care s-au lansat niște artiști care rezistă și astăzi și care fac onoare scenei noastre în folk și în rock.”

Renașterea curentului muzical creat de Adrian Păunescu, în anul sărbătoririi Centenarului, oferă poporului român aceeași emoție ca acum 45 de ani, sub sloganul „Lumină, luptă, libertate!”.

Spectacolul dedicat trecutului, prezentului și viitorului s-a desfășurat cu sala plină în toate edițiile precedente și așteptările sunt la fel și pentru al doilea spectacol de la Cluj.

Prețul biletelor este de 70 lei la Categoria III, 90 lei la Categoria II și 120 lei la Categoria I, iar biletele pot fi cumpărate de pe entertix: https://bit.ly/2Qw0ddyLasă un răspuns

Site creat de