Social & Cultura

CLUJ: Au început înscrierile pentru concursul ”Tineri Cercetători în Știință și Inginerie”

tineri cercetatori

Primăria municipiului Cluj-Napoca, împreună cu prof. Rada Flavia Mihalcea, cetățean de onoare al municipiului, organizează cea de-a doua ediție a concursului ”Tineri Cercetători în Știință și Inginerie”, care  își propune recunoașterea tinerilor cercetători din domeniul științei și ingineriei care, prin munca lor, au demonstrat excelență și au adus contribuții extraordinare în domeniul lor de specialitate și societății.

Înscrierile se pot face până în data de 10 mai, iar câștigătorii concursului vor fi anuntați în 15 iunie. Câștigătorii concursului vor primi câte o diplomă și o sumă de bani, care vor fi înmânate în cadrul unei festivități organizate de către Primăria municipiului Cluj-Napoca, împreună cu Prof. Rada Mihalcea, în cursul lunii iulie.

            Condiții de participare:

Se califică pentru candidatura la acest premiu toți cei care lucrează în cercetare într-un domeniu de știință sau inginerie, la universități, institute de cercetare sau companii din întreaga țară. Candidații trebuie să nu depășească vârsta de 35 de ani, împliniți până la data de 31 decembrie 2016 (inclusiv).

Se solicită nominalizări și autonominalizări care să conțină următoarele documente:

  1. Scrisoare de nominalizare care să sublinieze meritele candidatului și să demonstreze motivul pentru care candidatul este potrivit pentru premiul “Tineri Cercetători în Știință și Inginerie”
  2. Curriculum Vitae al candidatului.
  3. Trei scrisori de recomandare.
  4. O copie dupa buletinul de identitate al candidatului.

La solicitarea comisiei de acordare a Premiului Tineri Cercetători în Știință și Inginerie” se pot solicita și materiale adiționale.

Calendarul desfășurării concursului pentru anul 2016:

Materialele vor fi trimise în format electronic la adresa de e-mail tineri.cercetatori.stiinta.ing@gmail.com până la data de 10 mai 2016. Scrisorile de recomandare trebuie trimise direct de către referenți la aceeași adresă de e-mail tot până la data de 10 mai 2016.

Aplicațiile primite după această dată nu vor fi luate în considerare.

Nominalizările vor fi evaluate de o comisie format din cercetatori din domeniul științei și ingineriei, prezidata de Prof. Rada Mihalcea (University of Michigan).

Pentru orice intrebari referitoare la acest acest concurs, puteți scrie la adresa tineri.cercetatori.stiinta.ing@gmail.com.Lasă un răspuns

Site creat de